Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep va participa la un turneu organizat in premiera in orasul natal al lui Darren Cahill (Adelaide)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va participa la un turneu organizat in premiera in orasul natal al lui Darren Cahill (Adelaide)

Simona Halep, locul 4 WTA, si-a anuntat participarea la turneul de la Adelaide, competitie nou-infiintata, care va avea prima editie in 2020 si care inlocuieste turneul de la Sydney, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Simona Halep va participa la prima editie a Zhengzhou Open

WTA a anuntat, miercuri, lista jucatoarelor care vor participa la Zhengzhou Open, turneu introdus in acest an in calendarul WTA. Printre sportivele inscrise se numara si Simona Halep.

Simona Halep va juca la un turneu in premiera din China

Jucatoarea Simona Halep va participa in toamna acestui la prima editie a unui turneu in China, la Zhengzhou.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Luna trecuta a fost una exceptionala pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep a castigand in premiera turneul de la Wimbledon,.

Urmatorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep. Programul romancei in lunile viitoare

Urmatorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep este US Open, competitie care se va desfasura in perioada 26 august 8 septembrie 2019. Programul romancei va fi destul de incarcat n lunile urmatoare. Si-a anuntat prezenta si la Zhengzhou Open, dar si la Wuhan Open. Simona Halep va avea un program .

Simona Halep a plecat in Canada pentru Rogers Cup: E dificil e sa o iei de la capat dupa un succes atat de mare! Cand va juca romanca primul sau meci

Simona Halep a plecat vineri in Canada, acolo unde va participa saptamana viitoare la Rogers Cup, primul turneu al romancei dupa triumful de la Wimbledon.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Simona Halep: Viata dupa Wimbledon e frumoasa, dar mereu a fost frumoasa in ultimii ani

Simona Halep a plecat in Canada, unde va participa, incepand de saptamana viitoare, la Rogers Cup. Competitia de la Toronto este prima la care romanca ia parte dupa ce a castigat trofeul de la Wimbledon, iar aceasta a declarat ca viata sa este una frumoasa, asa cum a fost si inaintea castigarii Grand Slam-ului londonez.

Ce nu s-a vazut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mana cu iubitul FOTO

Simona Halep a venit de mana cu iubitul si insotita de parinti la ceremonia de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a fost decorata de catre presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei. Seful statului a declarat ca este pacat ca tinerele talente nu beneficiaza de sprijin din partea statului, in timp ce Simona a .

Detaliul din poza cu Simona Halep i-a innebunit pe fani. Valoreaza peste 10.000 de euro

Dupa cateva zile de absenta din mediul online, Simona Halep a revenit in atentia fanilor cu o noua poza. in imagine, marea jucatoare de tenis este surprinsa cu un accesoriu care a luat fata tuturor. Un detaliu de 10. 000 de euro iese usor in evidenta in selfie-ul realizat de sportiva. Simona Halep, accesoriu de mii .

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )