Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep s-a distantat n clasamentul WTA, dupa ce Angelique Kerber a fost nvinsa la Sydney de Petra Kvitova

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a distantat n clasamentul WTA, dupa ce Angelique Kerber a fost nvinsa la Sydney de Petra Kvitova

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 2 WTA si favorita 2, a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Sydney, cu premii de 823. 000 de dolari, competitie pe care a castigat-o anul trecut. continuă pe Hotnews

Debut cu stangul pentru Simona Halep in 2019! Liderul WTA a pierdut la Sydney in fata favoritei publicului

Simona Halep a revenit pe teren dupa o absenta de peste trei luni si a jucat in turul secund al turneului de la Sydney.

VIDEO Simona Halep, revenire cu nfrngere n circuitul WTA (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty la Sydney) - Fara probleme cu spatele, dar cu o ntrziere n executii n unele momente

Simona Halep a fost in mare parte din meci cu un pas in urma adversarei, Ashleigh Barty fiind sportiva care a dictat ritmul in cele mai multe momente. Cu un joc variat defensiva de fier, agresivitate in momentele oportune si un slice care i-a dat mari batai de cap Simonei), australianca s-a impus in doua seturi, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 27 de minute Sydney, turul doi). Halep nu a dat semne ca ar mai fi macinata de problemele cu hernia de disc, insa lipsa meciurilor oficiale s-a putut observa in reactiile intarziate pe care le-a avut liderul mondial in unele situatii.

Simona Halep are o cota imensa, pentru un lider WTA, la castigarea trofeului Australian Open. Nu e in primele 5 locuri

Cotele pentru un triumf al Simonei Halep la primul Grand Slam al anului variaza intre 12 si 17, media fiind undeva la 14. 50, o cota foarte mare pentru un lider WTA.

Simona Halep povesteste cel mai delicat moment din viata ei: Am inceput sa tremur!

Simona Halep va reveni pe teren dupa o absenta de trei luni si va incerca sa faca la Sydney, o repetitie reusita pentru Australian Open 2019.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 62 n vrful ierarhiei/ Avantajul ei a scazut la 766 de puncte

Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 62 in fruntea ierarhiei mondiale, avansul jucatoarei noastre scazand insa de la 1. 046 de puncte la 766 fata de urmatoarea clasata, Angelique Kerber. Simona a pierdut puncte pentru ca nu si-a aparat titlul castigat anul trecut la Shenzhen.

Paradoxal, in ciuda infrangerii cu Barty Ashleigh, Halep isi va mari avantajul fata de locul 2 in clasamentul WTA

Cu toate ca a pierdut primul meci al sezonului 2019, liderul clasamentului mondial WTA, Simona Halep, isi va mari cu cel putin un punct avantajul fata de principala sa urmaritoare, Angelique Kerber,.

Simona Halep, sigura de locul 1 mondial inca 3 saptamani. Cum poate pierde pozitia de lider in clasamentul WTA

Simona Halep este lider WTA pentru a 62-a saptamana, insa avansul sau fata de a doua clasata, germanca Angelique Kerber, a scazut de la 1. 046 la 766 de puncte,.

Simona Halep, sigura de locul 1 mondial inca 3 saptamani. Cum poate pierde pozitia de lider in clasamentului WTA

Simona Halep este lider WTA pentru a 62-a saptamana, insa avansul sau fata de a doua clasata, germanca Angelique Kerber, a scazut de la 1. 046 la 766 de puncte,.

FOTO Cum arata echipamentul pe care il va purta Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, liderul la zi din clasamentul WTA, va lua startul saptamana viitoare la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

inca o retragere de la Sydney! Simona Halep a mai scapat de o jucatoare din Top 10 WTA

Simona Halep se intoarce in circuitul feminin de tenis, urmand sa participe la turneul de la Sydney, care a inceput luni.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )