Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN: Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar! Vezi cu cine vor da piept ceilalti romani din competitie (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN: Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar! Vezi cu cine vor da piept ceilalti romani din competitie (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,. continuă pe B1

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN! Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,.

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Simona Halep, desemnata principala favorita la Australian Open

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost desemnata principala favorita a Openului Australiei la tenis, primul turneu de Mare Slem al anului, la care Mihaela Buzarnescu va fi cap de serie numarul 25, conform.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep va avea parte de un prim tur de foc la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul tur la Australian Open. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anului, pe Kaia Kanepi Estonia),.

Cand debuteaza Simona Halep la Australian Open

Dupa ce si-a aflat prima adversara din competitia de la Melbourne, Simona Halep stie si ziua cand va intra pe teren.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018)

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York). Se actualizeaza.

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018); Buzarnescu, duel de foc cu Venus Williams

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open 14-27 ianuarie), primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi Estonia, 70 WTA) in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York).

PREMII-RECORD la Australian Open 2019: Cati bani poate castiga SIMONA HALEP daca ia prestigiosul trofeu

Australian Open a inceput neoficial de astazi, cu etapa calificarilor. Avem si noi emotiile noastre, pentru ca Simona Halep, liderul tenisului mondial feminin, va intra de pe tabloul principal al competitiei, si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )