Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

B1 B1,
Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

Sorana Cirstea, locul 74 WTA, a pierdut partida cu Cori Gauff, 67 WTA, din primul tur de la Australian Open, astfel ca Simona Halep a ramas ultima romanca din competitie. Sorana 29 de ani) a castigat. continuă pe B1

Simona Halep, prima declaratie de la Australian Open 2020. A treia tenismena a lumii debuteaza, marti, in compania lui Jennifer Brady (VIDEO)

Australian Open a inceput, astfel ca toate emotiile romanilor sunt indreptate catre Simona Halep, a treia tenismena a lumii, care ajungea pana in marea finala de la Antipozi in 2018, unde pierdea cu Caroline.

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Halep, Begu si Niculescu joaca, marti, la Australian Open: Avem orele meciurilor si cele mai importante partide

Simona Halep 3 WTA) va debuta, marti, la Melbourne, acolo unde are de aparat 240 de puncte pentru atingerea optimilor in 2019.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

Simona Halep, cazatura puternica in primul tur de la Australian Open. Sportiva noastra s-a pravalit la pamant si a avut nevoie de interventia medicului Apoi a dat de pamant cu Brady

Simona Halep si-a castigat primul meci de la Australian Open, invingand-o pe Jennifer Brady in minimum de seturi, dar partida n-a fost lipsita de emotii. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a.

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Asta o face pe Simona Halep sa zambeasca inainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sala FOTO

Simona Halep trage tare pentru a fi in forma la startul primului turneu de Mare Slem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta in competitie in noaptea de luni spre marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor inca de vineri.

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )