Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tabloul complet al optimilor de finala de la Roland Garros. Cine este surpriza competitiei pana in acest moment

Adevărul Adevărul,
Tabloul complet al optimilor de finala de la Roland Garros. Cine este surpriza competitiei pana in acest moment

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza optimlor de finala, in competitie ramanand numai 16 jucatoare, dintre care doua romance. continuă pe Adevărul

Sharapova, SURPRIZA la Roland Garros: Cine e miliardarul care a cerut-o in casatorie (FOTO)

Maria Sharapova a fost ceruta in casatorie de miliardarul Alexander Gilkes langa Turneul Eiffel, in timpul turneuluiRoland Garros. Momentan, raspunsul tenismenei nu a fost facut public, informeaza.

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE TEXT. inceput neclar pentru Halep in meciul de la Roland Garros

Simona Halep joaca cu Andrea Petkovic pentru calificarea in optimi la Roland Garros. Romanca este condusa cu 0-2 in primul set. Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca.

Roland Garros: Lucas Pouille si Kyle Edmund, eliminati n turul trei - Programul optimilor

Lucas Pouille favorit 15) a parasit competitia de la Roland Garros in turul trei, fiind invins in trei seturi de rusul Karen Khachanov, scor 6-3, 7-5, 6-3. in alta partida a zilei de sambata, Kyle Edmund, cap de serie 16, a cedat in fata italianului Fabio Fognini 18), scor 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 6-4. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor din optimi de pe tabloul de simplu masculin.

Roland Garros: Kerber, Sharapova si Serena Williams continua competitia - Programul optimilor

Sambata s-au stabilit ultimele dueluri din faza optimilor de finala de la Roland Garros, Simona Halep, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Maria Sharapova sau Serena Williams castigand partidele disputate in turul al treilea. Cel mai asteptat meci din optimi va fi cu siguranta cel dintre Serena Williams si Maria Sharapova. Americanca are 19-2 in intalnirile directe cu jucatoarea din Rusia.

Mihaela Buzarnescu se opreste in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a fost eliminat, duminica, in faza optimilor de finala la Roland Garros. Chiar si asa, Buzarnescu obtine cea mai buna performanta intr-un turneu de Mare Slem. Apasati aici pentru live video .

Roland Garros: Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al optimilor - Americanca a eliminat-o pe Julia Goerges (favorita 11)

Serena Williams a ajuns in optimi la Roland Garros, faza in care va evolua cu marea sa rivala Maria Sharapova. Aflata pe locul 451 WTA, Serena a trecut de Julia Goerges Germania), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc.

Simona Halep stie cu cine se bate pentru un loc in sferturile de la Roland Garros. Adversara a castigat trei turnee in 2018

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros, dupa un succes clar in fata nemtoaicei Andrea Petkovici.

Roland Garros: Daria Kasatkina, Barbora Strycova si Yulia Putintseva, calificate n optimi

Vineri au avut loc primele meciuri din turul trei de pe tabloul principal de simplu feminin de Roland Garros. in runda urmatoare s-au calificat, printre altele, Daria Kasatkina favorita 14), Barbora Strycova 26) si Yulia Putintseva 98 WTA). Cea mai mare surpriza a zilei a fost furnizata de Mihaela Buzarnescu, jucatoarea noastra eliminand-o din competitiei pe Elina Svitolina, favorita numarul patru. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu vs Elina Svitolina (dupa ora 14:00) - Programul complet al zilei

Aflata la cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) va da in turul trei de la Roland Garros peste Elina Svitolina Ucraina), cap de serie numarul 4. Confruntarea este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe dupa ora 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )