Libnet.ro
UNICEF

23:45

UEFA a comunicat oferta de bilete pentru Campionatul European din 2020: preturi incepand de la 30 de euro

Hotnews Hotnews,
 UEFA a comunicat oferta de bilete pentru Campionatul European din 2020: preturi incepand de la 30 de euro

UEFA a anuntat politica de vanzare a biletelor, precum si preturile acestora, pentru Campionatul European din 2020, competitie care va fi organizata, in premiera, pe intreg cuprinsul Europei, in vederea marcarii celei de-a 60-a aniversari, informeaza frf. ro. continuă pe Hotnews

UEFA va pune in vanzare 3 milioane de bilete pentru Euro-2020. Cele mai ieftine vor costa 30 de euro

UEFA a anuntat politica de vanzare a biletelor, precum si preturile acestora, pentru Campionatul European din 2020, competitie care va fi organizata, in premiera, pe intreg cuprinsul Europei, in vederea marcarii celei de-a 60-a aniversari, informeaza frf. ro.

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul largit pentru Campionatul European de tineret din vara acestui an

Selectionerul reprezentativei under 21, Mirel Radoi, a anuntat, vineri, numele a 33 fotbalisti dintre care ii va alege pe cei 23 pentru Campionatul European de tineret gazduit de Italia si San Marino.

Mirel Radoi a anuntat un lot largit de 33 de jucatori pentru Campionatul European de Tineret

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei U21), a anuntat lotul largit pentru participarea tricolorilor la turneul final european din vara acestui an.

Mirel Radoi a anuntat lotul largit pentru Campionatul European U21: Cine sunt tricolorii mici cu care mergem la lupta (VIDEO)

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat, vineri, un lot largit de 33 de jucatori, urmand ca, dupa finala Cupei Romaniei, sa-l restranga la cei 23 de fotbalisti cu care va ataca Europeanul de tineret gazduit de.

Echipa nationala de seniori a Romaniei s-a calificat la Campionatul European de tenis de masa (3-1 vs Serbia)

Lotul national de seniori s-a calificat la Campionatul European din 2019, care va avea loc in Franta. Romania a terminat in grupa 1 de calificare pe primul loc, in urma victoriilor cu Lituania 3-0) si Serbia 3-1).

TARICEANU: Interesul pentru Parlamentul European nu e la nivelul dorit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, la Satu Mare, ca interesul pentru alegerile europarlamentare nu este la nivelul pe care si-l doreste, iar dezbaterea publica este monopolizata de teme interne.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )