Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO WTA Shenzhen: Ekaterina Alexandrova si Elena Rybakina, finalistele competitiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Shenzhen: Ekaterina Alexandrova si Elena Rybakina, finalistele competitiei

Ekaterina Alexandrova 34 WTA) si Elena Rybakina 36 WTA) sunt finalistele turneului WTA International de la Shenzhen. Rusoaica a eliminat-o din competitie pe Garbine Muguruza, in timp ce Rybakina a trecut de Kristyna Pliskova. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Shenzhen: Garbine Muguruza, calificata in sferturi (Programul meciurilor)

Cap de serie numarul 6, Garbine Muguruza 35 WTA) s-a calificat in sferturile turneului International de la Shenzhen, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Shelby Rogers 174 WTA), scor 6-1, 7-62).

VIDEO WTA Shenzhen: Aryna Sabalenka, detinatoarea trofeului, eliminata in optimi

Aryna Sabalenka 11 WTA), cap de serie numarul 2 si detinatoarea trofeului, a fost eliminata in optimile turneului de categorie International de la Shenzhen.

VIDEO WTA Shenzhen: Elise Mertens, eliminata de Elena Rybakina Programul semifinalelor

Cap de serie numarul 3, Elise Mertens 17 WTA) a parasit turneul de Shenzhen in faza sferturilor, fiind invinsa de Elena Rybakina 36 WTA), favorita 7, scor 6-4, 4-6, 6-2. in semifinale s-au mai calificat Garbine Muguruza, Ekaterina Alexandrova si Kristyna Pliskova.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate in semifinale

Parcursul echipei Monica Niculescu Misaki Doi Romania Japonia) s-a oprit in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen. Cele doua au fost invinse de chinezoaicele Ying-Ying Duan si Saisai Zheng, finaliste in 2019 la Roland Garros.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu si Misaki Doi le-au eliminat pe Elise Mertens si Aryna Sabalenka, principalele favorite

Perechea Monica Niculescu Misaki Doi Romania Japonia) a obtinut o victorie uriasa in sferturile probei de dublu de la Shenzhen. Cele doua le-au eliminat din competitie pe principalele favorite si ultimele campioane de la US Open, Elise Mertens si Aryna Sabalenka.

VIDEO WTA Auckland: Amanda Anisimova, in sferturi; Petra Martic si Caroline Garcia, eliminate (Rezultatele zilei)

Amanda Anisimova 25 WTA), favorita numarul trei, a trecut fara emotii de rusoaica Daria Kasatkina 70 WTA), obtinand calificarea in sferturile turneului International de la Auckland. Petra Martic cap de serie 2) a parasit competitia, fiind invinsa de Alize Cornet. Nici Caroline Garcia 8) nu a reusit sa treaca de optimi, parcursul sau fiind oprit de Eugenie Bouchard.

VIDEO WTA Auckland: Serena Williams, in optimi - Victorie fara emotii cu Camila Giorgi

Serena Williams 10 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Auckland dupa o victorie lejera: 6-3, 6-2 cu Camila Giorgi 99 WTA). Disputa a durat o ora si 10 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )