Libnet.ro
UNICEF

19:45

WTA Toronto: Bianca Andreescu s-a calificat in finala dupa un meci echilibrat cu Sofia Kenin

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto: Bianca Andreescu s-a calificat in finala dupa un meci echilibrat cu Sofia Kenin

Bianca Andreescu Canada, 27 WTA) s-a calificat in finala Rogers Cup, competitie gazduita de Toronto, dupa ce a invins-o in finala pe americanca Sofia Kenin, scor 6-4, 7-65). Meciul a durat doua ore si cinci minute. continuă pe Hotnews

WTA Toronto: Bianca Andreescu, victorie muncita cu Daria Kasatkina (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu s-a calificat in optimile turneului de la Toronto dupa o victorie in trei seturi, scor 5-7, 6-2, 7-5, obtinuta in fata Dariei Kasatkina. in aceeasi faza a competitiei au ajuns si Serena Williams, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

VIDEO WTA Toronto: Barty, Stephens, Sabalenka, Sevastova si Keys au parasit competitia Bianca Andreescu a revenit cu o victorie (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty principala favorita), Sloane Stephens cap de serie 7), Aryna Sabalenka 9), Anastasija Sevastova 10) si Madison Keys 14) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia de la Toronto dupa ziua de marti. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, care s-a confruntat in ultimele luni cu o leziune la umarul stang, a pierdut primul set in fata compatrioatei Eugenie Bouchard 4-6), insa a revenit si s-a impus cu 6-1, 6-4 si va juca in turul al doilea impotriva Dariei Kasatkina. in turul al treilea s-a calificat Kiki Bertens 5), dupa o victorie usoara in fata americancei Francesca Di Lorenzo.

Bianca Andreescu, debut perfect la Toronto

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a debutat cu dreptul la turneul feminin de t.

Bianca Andreescu, semifinalista la Rogers Cup

Bianca Andreescu, locul 27 WTA, a eliminat-o pe ocupanta locului 3 in clasamentul WTA, sportiva ceha.

Victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu la Rogers Cup. Canadianca, invingatoare dupa un meci maraton

Bianca Andreescu a revenit pe terenul de tenis, dupa o absenta destul de indelungata cauzata de dureri la umarul drept.

VIDEO Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au disputat derbyul Canadei la Rogers Cup. Cine merge mai departe dupa un meci extrem de incins

Bianca Andreescu a revenit pe teren dupa o absenta indelungata si a avut parte de un meci de foc impotriva compatrioatei Eugenie Bouchard.

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

WTA Toronto: Raluca Olaru si Zhaoxuan Yang s-au calificat in optimi la dublu, dupa ce au salvat o minge de meci

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, dupa 6-1, 3-6, 12-10 cu perechea Sofia Kenin SUA)Anastasija Sevastova Letonia).

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Naomi Osaka Nipona revine pe primul loc mondial

Serena Williams locul 10 mondial) a invins-o pe Naomi Osaka 2 WTA) si s-a calificat in semifinale la Rogers Cup Toronto), unde o va intalni pe Marie Bouzkova, dupa abandonul Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )