Libnet.ro
UNICEF

15:30

WTA Toronto: Victoria Azarenka, eliminata in turul al doilea de Yastremska Karolina Pliskova, in optimi dupa un meci dificil cu Riske

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto: Victoria Azarenka, eliminata in turul al doilea de Yastremska Karolina Pliskova, in optimi dupa un meci dificil cu Riske

Victoria Azarenka 39 WTA, fost lider mondial) a fost eliminata in turul al doilea de Dayana Yastremska 19 ani). in alta partida disputata miercuri, Karolina Pliskova a treia favorita) a invins-o in trei seturi pe Alison Riske si s-a calificat in optimile Rogers Cup, competitie gazduita de Toronto. continuă pe Hotnews

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Rogers Cup: Jennifer Brady (76 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Simona Halep 4 WTA, cap de serie numarul 4 si detinatoarea trofeului) o va intalni pe Jennifer Brady 76 WTA, venita din calificari), in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto.

VIDEO WTA Toronto: Barty, Stephens, Sabalenka, Sevastova si Keys au parasit competitia Bianca Andreescu a revenit cu o victorie (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty principala favorita), Sloane Stephens cap de serie 7), Aryna Sabalenka 9), Anastasija Sevastova 10) si Madison Keys 14) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia de la Toronto dupa ziua de marti. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, care s-a confruntat in ultimele luni cu o leziune la umarul stang, a pierdut primul set in fata compatrioatei Eugenie Bouchard 4-6), insa a revenit si s-a impus cu 6-1, 6-4 si va juca in turul al doilea impotriva Dariei Kasatkina. in turul al treilea s-a calificat Kiki Bertens 5), dupa o victorie usoara in fata americancei Francesca Di Lorenzo.

WTA Toronto: Raluca Olaru si Zhaoxuan Yang s-au calificat in optimi la dublu, dupa ce au salvat o minge de meci

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, dupa 6-1, 3-6, 12-10 cu perechea Sofia Kenin SUA)Anastasija Sevastova Letonia).

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

ştiri din Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )