Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt normele impuse pentru reluarea competitiilor sportive

Online Sport Online Sport,
Care sunt normele impuse pentru reluarea competitiilor sportive

Au fost publicate in Monitorul Oficial normele impuse de autoritati pentru reluarea competitiilor sportive de la 1 iunie. continuă pe Online Sport

Reluarea competitiilor sportive in aer liber: Respectarea obligatorie a distantarii sociale, fara strangeri de mana si imbratisari la finalul evenimentelor

Respectarea cu strictete a masurilor de igiena si protectie impotriva COVID-19 inainte de desfasurarea competitiei, respectarea distantarii sociale si evitarea strangerilor de mana si a imbratisarilor sunt cateva dintre normele publicate in Monitorul Oficial care vor trebui respectate in cadrul evenimentelor sportive dupa 1 iunie. Redeschiderea bazinelor: Sportivii infectati cu COVID-19 trebuie sa efectueze o vizita medicala completa inainte de reluarea antrenamentelorReluarea antrenamentelor in spatii inchise: Triaj la intrarea in sala, acces doar cu programare si purtarea obligatorie a mastii.

Redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Care sunt principalele masuri publicate in Monitorul Oficial: maxim patru clienti la o masa; personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi si multe registre

Terasele se vor redeschide de la 1 iunie, iar normele care trebuie respectate la redeschidere au fost publicate in Monitorul Oficial vineri seara. Acestea stabilesc ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta. Cum se va face accesul pe plajele concesionate. Normele din Monitorul Oficial: Cu rezervare telefonica sau online si distanta de 2 m intre sezlonguriReluarea competitiilor sportive in aer liber: Respectarea obligatorie a distantarii sociale, fara strangeri de mana si imbratisari la finalul evenimentelorCum se vor desfasura activitatile culturale in aceasta perioada: Concerte in aer liber cu cel mult 500 de oameni si fara lansari de carte - MonitorReluarea antrenamentelor in spatii inchise: Triaj la intrarea in sala, acces doar cu programare si purtarea obligatorie a mastii.

Unda verde pentru reluarea fotbalului in Italia

Vincenzo Spadafora, ministrul italian al Sporturilor, a avizat reluarea competitiilor fotbalistice din 20 iunie.

Reguli stricte pentru reluarea fotbalului. Numele jucatorului infectat cu covid nu va fi dat publicitatii

Protocolul agreat de FRF si LPF pentru reluarea fotbalului in Romania prevede, printre altele, si o regula stricta in ceea ce priveste confindentialitatea jucatorilor testati pentru Covid-19.

Care sunt beneficiile shake-urilor proteice pentru femei?

Care sunt beneficiile shake-urilor proteice pentru femei?.

Cristoiu, teorie-bomba. Care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu dezvaluie care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan, afirmand ca zazania intre cele doua tabere este rezultatul luptei pentru putere in partid si in stat, o meteahna veche a politicienilor romani.

Sfat de sanatate: Ce este o urgenta stomatologica si care sunt noile reguli in cabinete

Daca nu ati avut probleme dentare in timpul starii de urgenta, va puteti considera fericiti. insa ar trebui totusi sa stim ce reprezinta o urgenta atunci cand vine vorba de dantura. Dentistul Ada Epistatu a vorbit la la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre cand este necesar sa mergem la cabinetul stomatologic si care sunt noile reguli in cabinete.

Masurile pentru redeschiderea teraselor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noile reguli

Normele ce trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial. Conform acestora, ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii. Totodata, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta, urmand sa fie dezinfectate dupa plecarea clientilor de la o masa. Personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi.

Fotbalul din Romania, marcat de pandemia de coronavirus. Ce reguli propun LPF si FRF pentru reluarea campionatului

Liga Profesionista de Fotbal LPF) si Federatia Romana de Fotbal FRF) au pus la punct doua protocoale, care vor fi supuse dezbaterii si aprobarii Comitetului Executiv al FRF. Documentele cuprind propuneri cu.

Grecia va primi turisti din aproximativ 20 de state de pe 15 iunie Care sunt aceste tari

Grecia va permite turistilor din aproximativ 20 de state, inclusiv Germania, Cipru si Israel, sa viziteze tara de la mijlocul lunii iunie fara sa intre obligatoriu intr-o perioada de carantina, au spus oficiali guvernamentali, ca parte a relaxarii restrictilor impuse din cauza pandemiei, relateaza Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )