Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coronavirus in lume: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie

Campionatele de atletism ale Frantei, care urmau sa se desfasoare in perioada 19-21 iunie, la Angers, au fost reprogramate in luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza cotidianul Le Parisien, citat de Agerpres. Federatia franceza de atletism FFA) a dat publicitatii o noua versiune a calendarului competitiilor interne, dupa criza sanitara care a dus la oprirea intregului sport la nivel international in luna martie. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Ministrul Sanatatii din Brazilia isi da demisia dupa mai putin de o luna in functie, din cauza dezacordurilor cu Bolsonaro pe tema carantinei si a hidroxiclorochinei

Ministrul Sanatatii al Braziliei, Nelson Teich, si-a dat demisia vineri, la mai putin de o luna, in timp ce tara a depasit Germania si Franta la numarul cazurilor, relateaza Reuters.

Coronavirus Spania: Doar 5% din populatie a fost infectata de virus - studiu

Doar 5% din populatia Spaniei a fost infectata cu noul coronavirus, arata un studiu publicat miercuri de catre guvern, dar potrivit acestuia rezultatele variaza de la regiune la regiune, astfel incat rata infectiei se ridica la peste 10% in regiunea Madrid, potrivit AFP.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Cum arata pauzele elevilor din Franta. Copiii sunt indrumati sa se joace fiecare in patratelul lui

Incepand de marti, o parte dintre copiii din Franta s-au reintors la scoala dupa opt saptamani de carantina. Cateva fotografii facute la o gradinita din Tourcoing, un oras din nordul Frantei, ilustreaza cum arata scoala dupa relaxarea masurilor.

Coronavirus in lume: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei Grecia redeschide mai multe plaje Bilantul deceselor la nivel global a depasit pragul de 300.000

Numarul cazurilor de infectii cu Covid-19 a ajuns joi la 4,4 milioane, dintre care peste 300. 000 de oameni au murit, iar 1,6 milioane s-au vindecat, potrivit datelor centralizate pe platforma worlodmeters. info. Cu cat numarul victimelor creste, cu atat cresc si tensiunile provocate de cursa gasirii unui vaccin impotriva Covid-19, motiv pentru care o declaratie a producatorului francez Sanofi care spune ca SUA ar avea prioritate la un posibil vaccin a incins spiritele in Franta si UE. Totodata, Comisia Europeana a suspendat livrarea a 10 milioane de masti din China, dupa ce doua tari s-au plans cu privire la calitatea slaba a loturilor primite. 50: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei20. 45: Grecia redeschide weekendul acesta cateva sute de plaje, dar cu reguli stricte19. 50: Italia a raportat joi 262 de noi decese si 992 noi cazuri19. 40: Bilantul deceselor la nivel global a depasit pragul de 300. 25: Comisia Europeana a oprit distributia catre statele membre a 10 milioane de masti din China din cauza calitatii slabe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )