Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marea Britanie: Competitiile sportive se pot relua de la 1 iunie

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Competitiile sportive se pot relua de la 1 iunie

Guvernul de la Londra a aprobat reluarea competitiilor sportive, de la 1 iunie, dupa o intrerupere de aproape trei luni, din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Competitiile sportive pot fi reluate de la 1 iunie. Anuntul momentului in Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, un anunt important despre masurile de relaxare adoptate din data de 1 iunie.

COVID-19: Competitiile sportive se pot relua de la 1 iunie in Marea Britanie

Guvernul Marii Britanii a aprobat reluarea competitiilor sportive, de la 1 iunie. Primul eveniment sportiv important care va avea loc va fi pe data de 6 iunie. Este vorba desprecursa hipica de la Newmarket, potrivit Re.

Guvernul din Marea Britanie vrea sa redeschida scolile din 1 iunie, dar asteapta aprobarea oamenilor de stiinta

Guvernul din Marea Britanie spera ca va primi aprobarea oamenilor de stiinta pentru a le permite anumitor elevi sa revina la scoala, incepand cu 1 iunie, precum si pentru a gasi metode prin care contactul so.

Redeschiderea scolilor din Anglia provoaca dezbateri aprinse in Marea Britanie. Sindicatele profesorale spun ca e prea devreme, iar parintii nu vor sa-si trimita copiii la clasa

Miscarea guvernului din Marea Britanie de a redeschide scolile din Anglia de luni, 1 iunie, a generat o dezbatere aprinsa in arhipelag, iar mai multe sindicate ale profesorilor avertizeaza ca ar putea fi prea.

Avertisment privind relaxarea restrictiilor in Marea Britanie: Riscam sa pierdem controlul asupra pandemiei de COVID-19

Marea Britanie risca sa piarda din nou controlul asupra pandemiei COVID-19, deoarece incepe sa-si ridice blocajul in mod dezorganizat, fara un program complet functional, au avertizat sambata trei.

Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Acest randament a fost cel mai scazut de la al II-lea razboi mondial pana in prezent, arata un studiu al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Productia de autovehicule din Marea Britanie a scazut cu 99,7 % in aprilie, fata de aceeasi perioada de anul trecut, anunta BBCNews. com.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Marea Britanie a inchis ambasada din Coreea de Nord

Marea Britanie a inchis temporar ambasada din Coreea de Nord si tot personalul diplomatic a parasit tara, a anuntat azi ambasadorul Colin Crooks.

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson anunta relaxarea pe scara larga a restrictiilor legate de noul coronavirus de la 1 iunie

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat joi ca restrictiile impuse pentru stoparea raspandirii COVID-19 vor fi relaxate incepand din 1 iunie, in contextul scandalului politic legat de incalcarea.

DOCUMENT Masurile pentru economie care se aplica de la 1 iunie. Guvernul le aproba joi in sedinta

Guvern va aproba in sedinta de joi o Ordonanta de Urgenta instituirea de la 1 iunie a unor masuri active de sprijin destinate angajatilor si angajatorilor in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS CoV-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )