Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: pandemia, prilej pentru a reinnoda traditia dupa 18 ani

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: pandemia, prilej pentru a reinnoda traditia dupa 18 ani

Pandemia de coronavirus este pe cale sa reinvie dupa 18 ani Campionatele Nationale de Tenis in Marea Britanie. Forul guvernator al sportului-alb din Regat doreste sa profite de lipsa competitiilor la nivel international pentru a reimprospata calendarul competitional intern. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: COVID-19 a topit averile miliardarilor britanici

In 2020, pentru prima oara in peste zece ani, cele mai mari averi din Marea Britanie s-au diminuat din cauza pandemiei noului coronavirus, scrie duminica Sunday Times, potrivit Agerpres. Raportul anual privind cele mai mari 1. 000 de averi din Marea Britanie, pe care ziarul il publica anual din 1989, arata ca aceste persoane sau familii foarte bogate au pierdut 54 de miliarde de lire sterline 60 de miliarde de euro) in doar doua luni. Este pentru prima data din 2009 cand averea cumulata a acestor 1. 000 de locuitori bogati ai Marii Britanii a scazut. Peste jumatate din acestia au fost afectati.

Lupte intre clanurile de romani, pe strazile din Marea Britanie. Localnicii cer interventia armatei

Zeci de oameni s-au luat la bataie pe strada, in orasul Sheffield din Marea Britanie, spre furia localnicilor, care sunt revoltati ca nu este respectata distantarea sociala.

Relatia post-Brexit. Impas dupa a treia runda de negocieri intre UE si Marea Britanie

Britanicii si europenii si-au exprimat din nou dezamagirea vineri, la finalul celei de a treia runde de negocieri, saptamana aceasta, cu privire la relatia de dupa Brexit, negocieri tot mai tensionate si cu un rezultat incert, relateaza AFP.

Manifestatii impotriva restrictiilor in Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie, instigate prin campanii de dezinformare din Rusia

In ultimele zile, in mai multe state europene au avut loc mai multe protesteste fata de restrictiile impuse pentru combatere Pandemiei Covid-19. Presa germana scrie ca acestea au fost instigate, prin campanii de dezinformare, sustinute din Rusia, mai ales prin retelele sociale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )