Libnet.ro
UNICEF

14:00

Clasamentul ATP: Novak Djokovic se mentine lider detasat; Marius Copil a urcat pe locul 86

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul ATP: Novak Djokovic se mentine lider detasat; Marius Copil a urcat pe locul 86

Invingator pentru al doilea an consecutiv la Wimbledon, Novak Djokovic se mentine lider detasat al clasamentului ATP, jucatorul sarb avand o zestre de 12. 415 de puncte. Rafel Nadal si Roger Federer, finalist la Grand Slam-ul londonez, completeaza podiumul. Marius Copil a urcat doua pozitii in ierarhia mondiala, pana pe locul 86. continuă pe Hotnews

Mats Wilander, despre finala masculina: Este greu sa nu il vezi pe Novak Djokovic favorit

Mats Wilander 54 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, considera ca Novak Djokovic 32 de ani, nr. 1 ATP) este, cu siguranta, favorit in infruntarea cu Roger Federer 37 de ani, nr. 3 ATP) din finala masculina de la Wimbledon.

FOTO Simona Halep si Novak Djokovic, aparitii incantatoare la Dineul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep 4 WTA) si Novak Djokovic 1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, dupa ce acestia au triumfat la All England Club. Halep a stralucit duminica seara, la evenimentul organizat la Guildhall, in Londra. Sportiva a purtat o rochie eleganta, de culoare neagra. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul asteptarilor, sarbul schimband echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru.

Novak Djokovic: Este extraordinar sa stii ca tari mici, precum Romania si Serbia, se descurca atat de bine pe scena mondiala

Novak Djokovic 1 ATP) si Simona Halep 4 WTA) au participat, duminica seara, la Dineul Campionilor, organizat la Guildhall, in Londra. Cei doi au triumfat la Wimbledon, iar sarbul a avut cuvinte de lauda la adresa Romaniei si a Simonei Halep.

Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor, dupa triumful de la Wimbledon

ATP a anuntat, duminica seara, ca tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor dupa succesul obtinut la Wimbledon.

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic. Totul s-a intamplat dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a fost de-a dreptul ravisanta alaturi de Novac Djokovic, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon in cinstea celor doi, dupa performantele obtinute. Jucatoarea romana de tenis a atras absolut toate privirile intr-o rochie neagra, lunga, cu un decolteu generos. Vezi AICI GALERIA FOTO COMPLETA! Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic .

VIDEO Novak Djokovic, dupa ce l-a invins pe Roger Federer: E ireal ce s-a intamplat, e pacat ca cineva trebuie sa piarda intr-un astfel de meci

Novak Djokovic a castigat al cincilea titlu la Wimbledon, dupa o finala istorica disputata impotriva lui Roger Federer. Nole recunoaste ca nu s-a aflat la cel mai inalt nivel si ca regreta ca unul dintre jucatori trebuie sa piarda intr-un asemenea meci 7-6, 1-6, 7-6, 4-6, 13-12).

Epic! Novak Djokovic salveaza doua mingi de meci si-l invinge pe Roger Federer dupa primul tie-break la 12 disputat la Wimbledon

Sarbul Novak Djokovic si-a aparat titlul cucerit in urma cu un an la Wimbledon, trecand in finala din acest an de Roger Federer dupa un meci de patru ore si 57 de minute incheiat cu 13-12 in setul decisiv dupa noul tie-break introdus de organizatori pentru a limita intinderea meciurilor peste o limita a umanului.

VIDEO Novak Djokovic, campion pentru a cincea oara la Wimbledon (7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3) vs Roger Federer) - Elvetianul a ratat doua mingi de meci

Novak Djokovic a salvat doua mingi de meci pentru a castiga al cincilea trofeu la Wimbledon. Sarbul a avut de fiecare data un set in fata lui Roger Federer, elvetianul a revenit, insa Nole a supravietuit incredibil la 7-8 si 15-40 in decisiv, a impins partida pana in primul tiebreak la 12-12 din istoria competitiei de la All England Club, unde s-a impus fara prea mari probleme. A fost 7-65), 1-6, 7-64), 4-6, 13-123) pentru Djoker, care cu 16 titluri de Grand Slam cucerite se apropie tot mai mult de Roger Federer si Rafael Nadal elvetianul are 20, ibericul 18).

Asa am trait Finala masculina de la Wimbledon: Novak Djokovic contra Roger Federer

Finala de senzatie la Wimbledon intre Novak Djokovic si Roger Federer.

Wimbledon, finala: Novak Djokovic vs Roger Federer (de la ora 16:00) - 13 ani de rivalitate

Novak Djokovic si Roger Federer se vor intalni pentru a patra oara la Wimbledon si pentru a 48-a oara in cariera, duminica, in finala editiei din acest an. Aceasta va fi prima confruntare dintre cei doi pe iarba dupa patru ani, ultimele doua 2014 si 2015) aducandu-i sarbului trofeul de la All England Club. Marea finala a Grand Slam-ului londonez se va disputa pe Terenul Central, va incepe de la ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )