Libnet.ro
UNICEF

11:00

El, Gael! Monfils, de neoprit la Rotterdam: este cel mai in forma jucator al momentului in ATP

Adevărul Adevărul,
El, Gael! Monfils, de neoprit la Rotterdam: este cel mai in forma jucator al momentului in ATP

Francezul Gael Monfils a obtinut, duminica, al doilea sau trofeu consecutiv in circuitul ATP de la inceputul lunii februarie, castigand finala turneului ATP 500 de la Rotterdam, 6-2, 6-4, in fata tanarului canadian Felix Auger Aliassime 21 ATP, 19 ani). continuă pe Adevărul

VIDEO Gael Monfils, invingator la Rotterdam pentru al doilea an la rand

Francezul Gael Monfils 9 ATP), cap de serie numarul 3, si-a aparat trofeul cucerit anul trecut la turneul ATP de la Rotterdam, dupa ce l-a invins in finala actualei editii pe canadianul Felix Auger-Aliassime 21 ATP), scor 6-2, 6-4.

Sase cadre medicale din China au murit din cauza coronavirusului, peste 1.700 au fost infectate Care este cel mai nou bilant anuntat de Beijing si pus la indoiala de SUA

Peste 1. 700 de cadre medicale din China au fost infectate cu noul tip de coronavirus, iar sase medici si asistenti au murit, potrivit unui bilant anuntat vineri de guvern, care subliniaza riscurile care apar in spitalele coplesite de epidemie, potrivit AFP. Anuntul vine la o saptamana de la moartea, din cauza virusului, a unui medic care incercase sa alerteze autoritatile chiar de la inceputul epidemiei, decesul sau provocand furie pe retelele de socializare.

ATP Rotterdam: Gael Monfils si Felix Auger-Aliassime, finalistii competitiei

Gael Monfils 9 ATP), cap de serie numarul 3, si Felix Auger-Aliassime 21 ATP) s-au calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

Ministrul Transporturilor: Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania, in Salaj, va avea loc in luna mai. Proiectul este estimat la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata la 1,28 miliarde de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

Orban: Alegerile locale vor fi, cel mai probabil, pe 14 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )