Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Halep, debut spectaculos la Australian Open: Simona a facut un prim set formidabil si e in turul II

Simona Halep 3 WTA) s-a luptat admirabil, a salvat trei mingi de set, si a intors soarta unei partide in care, la un moment dat, Jennifer Brady 49 WTA) parea ca face legea pe teren.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Simona Halep, prima declaratie de la Australian Open 2020. A treia tenismena a lumii debuteaza, marti, in compania lui Jennifer Brady (VIDEO)

Australian Open a inceput, astfel ca toate emotiile romanilor sunt indreptate catre Simona Halep, a treia tenismena a lumii, care ajungea pana in marea finala de la Antipozi in 2018, unde pierdea cu Caroline.

Asta o face pe Simona Halep sa zambeasca inainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sala FOTO

Simona Halep trage tare pentru a fi in forma la startul primului turneu de Mare Slem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta in competitie in noaptea de luni spre marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor inca de vineri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )