Libnet.ro
UNICEF

17:15

WTA Sankt Petersburg: Kiki Bertens, campioana pentru al doilea an consecutiv

Hotnews Hotnews,
 WTA Sankt Petersburg: Kiki Bertens, campioana pentru al doilea an consecutiv

Olandeza Kiki Bertens 8 WTA), cap de serie numarul 2, s-a impus pentru al doilea an consecutiv la turneul Premier de la Sankt Petersburg, dupa ce a invins-o in finala pe Elena Rybakina Kazahstan, 25 WTA), favorita 8, scor 6-1, 6-3. continuă pe Hotnews

WTA Sankt Petersburg: Kiki Bertens va avea ocazia sa isi apere trofeul - Duel cu Elena Rybakina

Kiki Bertens 8 WTA), cap de serie numarul 2, s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala turneului de la Sankt Petersburg si va avea ocazia sa isi apere trofeul cucerit anul trecut. in finala, olandeza se va duela cu Elena Rybakina Kazahstan, 25 WTA).

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Kiki Bertens si Petra Kvitova, in sferturi Donna Vekic, eliminata (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita 2) si Petra Kvitova 3) s-au calificat, joi, in sferturile competitiei de la Sankt Petersburg. Mai departe au trecut si jucatoare precum Maria Sakkari 6), in timp ce Ekaterina Alexandrova a invins-o pe Donna Vekic 7).

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Belinda Bencic si Petra Kvitova au parasit competitia Jucatoarele calificate in semifinale

Belinda Bencic, principala favorita a turneului de la Sankt Petersburg, a fost invinsa in sferturi de Maria Sakkari. Tot vineri, Ekaterina Alexandrova a profitat de abandonul Petrei Kvitova, in timp ce Kiki Bertens cap de serie nr. 2) si Elena Rybakina 8) s-au calificat in semifinale.

WTA Dubai: Kiki Bertens s-a retras - Cu cine va juca Kim Clijsters in primul tur

Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA, care joaca duminica in finala turneului de la Sankt Petersburg, s-a retras de la Dubai Duty Free Tennis Championships, competitie la care favorita principala este Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )