Libnet.ro
UNICEF

14:01

Dani Alves, cel mai titrat jucator din istoria fotbalului: Lista celor 40 de trofee pe care le-a cucerit cu sase echipe

Adevărul Adevărul,
Dani Alves, cel mai titrat jucator din istoria fotbalului: Lista celor 40 de trofee pe care le-a cucerit cu sase echipe

In 2018, Dani Alves traia o adevarata drama, ratand participarea la Cupa Mondiala din Rusia alaturi de nationala Braziliei din cauza unei accidentari. La un an distanta, fundasul de 36 de ani a castigat Copa America din postura de capitan al tarii sale!. continuă pe Adevărul

Presa internationala sustine ca s-a ajuns la un ACORD pentru transferul lui IANIS HAGI: Unde ar pleca cel mai curtat jucator roman al momentului (VIDEO)

Ianis Hagi 20 de ani) este de departe cel mai curtat jucator roman, in acest moment. Rand pe rand, presa internationala si cea din Romania l-a dat ca si transferat in cele mai importante campionate ale.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, ar fi finalizat divortul printr-o intelegere financiara de 38 de miliarde de dolari

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon si cel mai bogat om din lume, ar fi finalizat divortul de sotia sa, MacKenzie Bezos, vineri, dupa ce cei doi au ajuns la o intelegere financiara care se ridica la 38 de miliarde de dolari, scrie Mediafax, citand Bloomberg News.

Indicele ROBOR 3M a coborat la 3,18%, cel mai scazut nivel din aprilie incoace

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Dani Alves, Brazilia: Nu sunt de acord cu Messi, care spune ca turneul Copa America a fost cumparat

Dani Alves, capitanul nationalei Braziliei, a vorbit despre declaratia fostului coleg de la Barcelona, Lionel Messi, dupa victoria in fata selectionatei Peru, scor 3-1, din finala Copa America.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

VIDEO Un barbat a escaladat cu mainile goale cel mai inalt zgarie nori din Londra

Un barbat a escaladat luni, cu mainile goale, cel mai inalt zgarie nori din Marea Britanie, au anuntat politia si societatea care exploateaza cladirea, scrie AFP.

Cel mai excentric milionar, show la Neversea. Petrecaretii au vibrat pe muzica lui Gianluca Vacchi - VIDEO

Cel mai in voga festival de muzica electronica de la malul marii s-a incheiat. Peste 200 de mii de oameni au dansat la Neversea in cele patru nopti de distractie. Atmosfera incendiara a fost intretinuta de ar.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 IUNIE - 4 IULIE Raliu in trend descendent pentru Alro

Marcand un salt de 7,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 iunie - 4 iulie, actiunile Alro Slatina ocupa prima pozitie in topul celor mai rentabile titluri din indicele BET, care a urcat cu 1,88%, in perioada mentionata.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )