Libnet.ro
UNICEF

07:00

Federatia Romana de Fotbal: 4 arbitri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

B1 B1,
Federatia Romana de Fotbal: 4 arbitri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Federatia Romana de Fotbal a confirmat inca un arbitru testat pozitiv cu noul coronavirus, al patrulea in ultima saptamana. FRF a refuzat sa dezvaluie numele celor 4 oficiali de joc care s-au infectat cu. continuă pe B1

MAE: Doi romani, unul aflat in Insula Thassos si un altul in Paralia Katerini, au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca doi romani in Grecia au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Primul se afla in insula Thassos, iar al doilea in Paralia Katerini.

Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Alte 614 infectari cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce miercuri, Romania a inregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30. 789 de cazuri de Covid-19 in Romania.

MAE: 99 de romani au fost testati pozitiv de coronavirus in Austria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 99 de cetateni romani au fost confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz. Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata si nu s-au primit solicitari de asistenta consulara, scrie News. ro.

A crescut numarul pacientilor cu COVID. 197 de calaraseni au fost testati pozitiv

Dupa recordul de infectari cu COVID-19 in Romania, si in judetul Calarasi a crescut numarul imbolnavirilor. inca sapte cazuri au fost raportate in ultimele 24 de ore, ajungandu-se la un total de 197 de pacienti.

MAE confirma ca 29 de turisti romani si bulgari din Grecia au fost testati pozitiv pentru coronavirus.Romanul din Thassos, negativ la al doilea test

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile elene au confirmat public 29 de cazuri noi de infectare in randul turistilor veniti din Romania si Bulgaria, insa nu au precizat, pana in prezent, numarul de cazuri in functie de cetatenie.

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

VIDEO Gestul necugetat al presedintelui Braziliei: Bolsonaro si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost testat pozitiv

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surprinsa neplacut de acest gest, o jurnalista a plecat de la conferinta.

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )