Libnet.ro
UNICEF

19:00

O handbalista de la Gloria Buzau, testata pozitiv pentru coronavirus

B1 B1,
O handbalista de la Gloria Buzau, testata pozitiv pentru coronavirus

O sportiva legitimata la echipa feminina de handbal a Clubului Municipal Gloria Buzau a fost depistata pozitiv, miercuri, la testul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de clubul sportiv, printr-un. continuă pe B1

Handbalista de la Gloria Buzau, depistata cu coronavirus in cantonamentul din Brasov

Noul coronavirus loveste si in echipa de handbal Gloria Buzau, care se afla in cantonament in judetul Brasov. O jucatoare a fost depistata cu COVID-19, dupa ce clubul a testat zilele trecute toate jucatoarele. Sportiva si inca trei membri ai lotului au fost trimisi acasa.

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

Care este starea presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Toata lumea stia ca virusul va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost.

Sapte angajati ai Spitalului din Vaslui, depistati pozitiv cu coronavirus

Sapte angajati de la Spitalul Judetean Vaslui au fost testati pozitiv pentru coronavirus, a anuntat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Guvernul SUA acorda 1,6 miliarde de dolari catre Novaxax si vrea 100 de milioane de doze de vaccin pentru coronavirus in urmatoarele sase luni

Guvernul SUA a acordat 1,6 miliarde de dolari companiei Novaxax, pentru a finanta testarea, comercializarea si producerea unui potential vaccin pentru coronavirus in Statele Unite, cu scopul de a livra 100 de.

Turista romanca infectata cu coronavirus in Creta s-a plimbat 72 de ore, ignorand toate protocoalele sanitare, pana cand a fost gasita de autoritati

O turista romanca, testata pozitiv pentru Covid-19, ar fi ignorat flagrant protocoalele de siguranta sanitara din Grecia dupa ce ar fi calatorit in jurul insulei Creta timp de cel putin 72 de ore de la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3071 seconds )