Libnet.ro
UNICEF

00:06

Inca un arbitru roman depistat pozitiv cu coronavirus

Online Sport Online Sport,
Inca un arbitru roman depistat pozitiv cu coronavirus

Federatia Romana de Fotbal anunta ca inca un arbitru a fost depistat pozitiv in urma testarilor efectuate in ultimele zile. continuă pe Online Sport

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Un angajat al magazinului Hornbach din Berceni, depistat pozitiv cu coronavirus. intregul personal este testat pentru COVID-19

Un angajat al magazinului de bricolaj Hornbach din Berceni a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui e-mail intern transmis in urma cu cateva zile personalului, in care se precizeaza ca ultima zi de.

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de el intr-un mesaj televizat. Toata lumea stia ca va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost pozitiv, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a facut luni.

Care este starea presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Toata lumea stia ca virusul va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )