Libnet.ro
UNICEF

16:15

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Un fotbalist roman a fost batut de colegi in strainatate dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fundasul roman Deian Boldor, care evolueaza la echipa albaneza de fotbal Partizani Tirana, a fost testat pozitiv la coronavirus, dupa cum a confirmat chiar el intr-o postare pe Instagram, transmite.

Coronavirus: Megastarul indian Amitabh Bachchan a fost testat pozitiv

Mega-starul de Bollywood, Amitabh Bachchan, in varsta de 77 de ani, s-a testat sambata pentru noul coronavirus si a fost internat intr-un spital din Bombay impreuna cu fiul ei, Abhishek, care a fost si el infectat, potrivit AFP.

Tatal fostului premier Mihai Tudose a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Tatal europarlamentarului si fostului premier al Romaniei Mihai Tudose a murit luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Constantin Tudose, in varsta de 80 de ani a decedat la spitalul SRI din.

Un angajat al Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv cu COVID-19

O persoana din cadrul Ambasadei Romaniei la Washington a fost testata pozitiv cu COVID-19, fiind in stare buna. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca,in perioada urmatoare, activitatea ambasadei va fi adaptata, pentru a se limita expunerea celorlalti membrii ai misiunii.

Prefectul judetului Olt, infectat cu noul coronavirus. Am fost internat. Virusul nu iarta pe nimeni!

Prefectul judetului Olt, Florin Homorean, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se afla in spitalul din Slatina.

Un angajat al Ambasadei Romaniei la Washington, testat pozitiv la COVID-19

Un membru al personalului Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv la infectia cu noul.

Seful Serviciului Urbanism din Primaria Panciu a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 34 de ani si era finul edilului

Acesta a fost diagnosticat cu noul coronavirus in urma cu aproximativ doua saptamani, timp in care a fost internat la Institutul Matei Bals.

Pandemie coronavirus. Ce se intampla daca esti testat pozitiv cu COVID-19 si nu vrei sa ramai internat in spital

Persoanele care refuza internarea in spital, dupa ce au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, se expun unor riscuri majore, atentioneaza medicul Virgil Musta. Am constatat ca sunt pacienti care.

Primarul orasului Hateg, testat pozitiv cu Covid-19

Primarul orasului Hateg, Marcel Goia, a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19, informeaza Agerpres. Edilul a anuntat ca este bolnav printr-o postare pe Facebook.

Caz de coronavirus la Ambasada Romaniei in SUA. MAE: Activitatea va fi adaptata pentru limitarea expunerii celorlalti membri ai misiunii

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca un membru al personalului Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv cu coronavirus. El are o stare de sanatate buna si se afla sub supraveghere medicala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )