Libnet.ro
UNICEF

08:15

Managerul lui Grigor Dimitrov ii raspunde lui Srdjan Djokovic, tatal lui Novak, in problema infectarilor cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Managerul lui Grigor Dimitrov ii raspunde lui Srdjan Djokovic, tatal lui Novak, in problema infectarilor cu Covid-19

Dupa ce tatal lui Novak Djokovic a afirmat ca Grigor Dimitrov este responsabil pentru raspandirea coronavirusului la Adria Tour, managerul acestuia, Georgi Stoimenov, a reactionat, subliniind ca bulgarul a respectat cu strictete toate regulile impuse. continuă pe Hotnews

Srdjan Djokovic, tatal lui Novak, a gasit vinovatul pentru infectarile cu Covid-19 de la Adria Tour

La nici 24 de ore de la anuntul facut de Novak Djokovic conform caruia testul sau la coronavirus este pozitiv, Srdjan tatal liderului mondial) a si gasit vinovatul pentru situatia regretabila de la Adria Tour.

Noi detalii in cazul infectarii lui Grigor Dimitrov cu Covid-19: Ce spune directorul turneului la care au luat parte Djokovic, Zverev sau Cilic

Djordje Djokovic, directorul turneului Adria Tour, a oferit primele declaratii dupa ce Grigor Dimitrov a anuntat pe Instagram ca este infectat cu Covid-19. Toti cei implicati in turneul demonstrativ vor fi testati, mare parte dintre ei intrand in contact direct cu Dimitrov.

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov, confirmat pozitiv cu COVID-19

Vedeta tenisului bulgar Grigor Dimitrov a confirmat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19. intr-un mesaj pe Instagram, Dimitrov a spus: Vreau sa-i anunt pe fanii si prietenii mei ca am fost testat pozitiv in.

Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a ascuns infectarea cu COVID-19. Ar fi refuzat si testul pentru COVID-19

In weekend, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a confirmat faptul ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, printr-un mesaj pe Instagram adresat fanilor: Vreau sa-i anunt pe fanii si prietenii mei ca am.

Borna Coric, depistat pozitiv cu Covid-19: El a participat la Adria Tour alaturi de Grigor Dimitrov

Borna Coric a anuntat pe contul personal de Instagram ca a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Jucatorul croat a participat la Adria Tour, competitie la care a luat parte un alt sportiv infectat cu noul coronavirus: Grigor Dimitrov.

Grigor Dimitrov, testat pozitiv pentru coronavirus Cu ce jucatori a intrat in contact bulgarul

Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut de acesta pe Instagram. Bulgarul a facut testul dupa ce s-a simtit rau in timpul meciului cu Borna Coric la Adria Tour, competitie disputata in Croatia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )