Libnet.ro
UNICEF

00:06

Minut de reculegere pentru victimele coronavirusului la meciurile din Italia

Hotnews Hotnews,
 Minut de reculegere pentru victimele coronavirusului la meciurile din Italia

Un minut de reculegere pentru victimele coronavirusului va fi tinut la meciurile din Italia, incepand cu cele din Cupa, care debuteaza vineri. continuă pe Hotnews

Meciurile din Liga 1, reluate dupa 3 luni, fara spectatori. Cand ar putea fi permis accesul publicului pe stadioane

Meciurile din Liga 1 se vor relua de vineri, 12 iunie, dupa 3 luni pauza, din pricina pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse pe teritoriul Romaniei pentru stoparea raspandirii virusului. Primul.

Ultima ora! Primele imagini cu cei patru romani morti in tragicul accident din Italia: Nu ne-a ajutat nimeni sa-i aducem acasa pentru a-i inmormanta

Durere fara margini in sanul comunitatii din Reteag, comuna Petru Rares, din Bistrita-Nasaud, acolo unde se fac pregatiri pentru inmormantarea celor patru membrii ai familiei Ciurar, care au pierit pe 5 iunie intr-un teribil accident rutier in Italia. Soferul vinovat nu-si mai gaseste linistea Un accident cumplit, petrecut in Italia, a ajuns pe prima pagina .

Pedepse reduse drastic pentru ucigasul unui roman din Italia si complicele lui. Incidentul oribil care a cauzat moartea tanarului

O disputa intre trei romani din Italia a sfarsit prost pentru unul dintre ei, ucis cu o lovitura de cutit. La patru ani distanta, Curtea de Casatie de la Roma a venit cu o decizie defintiva.

Case vandute cu doar un euro intr-un oras din Italia! Ce conditie trebuie indeplinita

Intr-o localitate din Italia in care coronavirusul a disparut, casele au fost scoase la vanzare cu doar 1 euro.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii pentru a depune coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Klaus Iohannis va depune o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Presedintele Klaus Iohannis va depune, joi, de la ora 17. 00, o coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Fond sonor asigurat la meciurile din Liga 1 fara spectatori

Comitetul Executiv al FRF a luat o serie de hotarari in ceea ce priveste desfasurarea competitiei din Liga 1 la reluarea dupa pauza provocata de coronavirus.

Doua regiuni din Italia impun turistilor sa se inregistreze inainte de vizita. Ce presupune procedura din Sardinia si Puglia

Italia, unuldintre cele mai afectate state de pandemia de coronavirus, si-a redeschis granitele pentru turistii de pe continent. Masurile restrictive nu se relaxeaza in totalitate. De exemplu, in doua.

Ei sunt cei patru romani morti in accidentul produs pe o autostrada din Italia - FOTO

Comunitatea din Reteag, comuna Petru Rares din Bistrita-Nasaud se pregateste de inmormantarea celor patru membrii ai familiei Ciurar, care au pierit, pe 5 iunie, intr-un teribil accident rutier in Italia.

Un roman din Italia a vrut sa se arunce de la etaj. Strategia incredibila prin care a fost salvat de carabinieri

Un roman a vrut sa se sinucida intr-un hotel din Roma, insa a fost salvat in ultima clipa de carabinieri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )