Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sezon incheiat in Emirate pentru Reghecampf din cauza coronavirusului

Online Sport Online Sport,
Sezon incheiat in Emirate pentru Reghecampf din cauza coronavirusului

Campionatul de fotbal din Emiratele Arabe Unite a fost incheiat din cauza pandemiei de Covid-19. continuă pe Online Sport

MAE, anunt despre situatia romanilor aflati in carantina la Berlin din cauza coronavirusului: Sunt 57 de persoane, una in stare critica

Ministerul Afacerilor Externe MAE) revine cu noi informatii despre cazurile de infectare cu Covid-19 in randul comunitatii de romani din districtul Neukolln, situat in Berlin, Republica Federala Germania.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Elena Gheorghe are probleme dermatologice din cauza mastii de protectie. Vedeta este nevoita sa mearga la medic (GALERIE FOTO)

Elena Gheorghe are probleme serioase din cauza mastii de protectie. Ea a povestit pe contul ei personal de Instagram ca s-a iritat serios in zona barbiei din cauza mastilor cumparate din farmacie si.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO Zeci de localitati inundate din cauza ploilor abundente Valuri de apa au curs pe drumuri si au intrat in case

Din cauza ploilor abundente, zeci de case si sute de curti sunt inundate vineri in 16 judete ale tarii, in timp ce potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie si Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, pericolul nu a trecut, institutiile emitand noi avertizari de vremea rea si inundatii.

Radu Banciu, despre faptul ca se anunta schimbarea marcii Uncle Bens din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluita. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii companiei Mars au anuntat ca vor sa schimbe numele si imaginea marcii Uncle Bens din cauza criticilor.

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

Suma record atrasa de Joe Biden si Comitetul National Democrat pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

Facebook a eliminat reclame electorale ale echipei Trump din cauza unui simbol nazist Razboiul cu Twitter a ajuns in faza clipurilor trucate

Facebook a eliminat reclame electorale ale echipei de campanie pentru realegerea presedintelui Donald Trump care contineau un simbol utilizat de nazisti, relateaza BBC News.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )