Libnet.ro
UNICEF

14:15

Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Federatia Spaniola de Fotbal si Liga spaniola au anuntat ca la toate meciurile care se vor disputa pana la finalul actualului sezon se va tine un minut de reculegere in memoria celor care au murit din cauza coronavirusului. continuă pe Hotnews

Lucian Romascanu, mesaj pentru Iohannis: Cum puteti, in acest mod rusinos, sa negati jertfa celor care au facut Romania Mare?

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, spune ca presedintele Klaus Iohannis neaga jertfa celor care au facut Romania Mare. Presedintele Iohannis, impreuna cu partidul sau, raman sa raspunda in fata poporului si a istoriei, a mai spus Romascanu.

Orban, despre scandalul provocat de Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan: Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie din partea PSD Obiectivul lor, sa dea la gioale celor care spun adevarul

Ludovic Orban reactioneaza si el la scandalul provocat de Aurelian Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan si spune ca viceprimarul Capitalei a fost trimis acolo de Gabriela Firea ca sa faca scandal. S-au descalificat, si-au dat foc la valiza. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )