Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alexandru Mitrita, primit ca un superstar la New York: Ce clip de prezentare impresionant i-a dedicat noua sa formatiune (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Mitrita, primit ca un superstar la New York: Ce clip de prezentare impresionant i-a dedicat noua sa formatiune (VIDEO)

Alexandru Mitrita a fost prezentat oficial de catre noua sa echipa New York City FC. Echipa americana, care a platit 7,4 milioane de euro pentru fostul atacant al Craiovei, i-a pregatit acestuia o primire de. continuă pe B1

Alexandru Mitrita pleaca la New York City

Mijlocasul Alexandru Mitrita o lasa pe CS U Craiova pentru un transfer in Major League Soccer la echipa New York City FC.

VIDEO OFICIAL: Alexandru Mitrita a plecat de la Craiova - Romnul, prezentat precum o vedeta de New York City

New York City FC a anuntat, luni, transferul atacantului Alexandru Mitrita de la Universitatea Craiova, el semnand un contract valabil patru sezoane. Gruparea din MLS a realizat un clip video in care il prezinta precum o vedeta pe jucatorul roman.

Craiova si-a vandut cel mai bun fotbalist: Prima declaratie data de Alexandru Mitrita dupa ce a ajuns la New York

Atacantul de 23 de ani, care a adunat 13 goluri si 3 pase decisive in acest sezon de Liga I, a semnat cu formatia din Major League Soccer MLS).

Craiova s-a inteles cu New York City. Mitrita va intra in top 3 cele mai scumpe transferuri ale unui club din Romania

Digi Sport anunta ca Alexandru Mitrita este ca si transferat in Major Soccer League, campionatul de fotbal din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )