Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungaria: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei. Fanii le-au asteptat in strada (VIDEO SENZATIONAL)

B1 B1,
Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungaria: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei. Fanii le-au asteptat in strada (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as. continuă pe B1

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as.

Tomas Ryde nu crede ca a fost sapte metri pentru Romania la faza din care Neagu a adus victoria cu Ungaria

Echipa nationala de handbal a Romaniei a castigat in ultimele secunde partida cu Ungaria, 28-27, si s-a calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Cristina Neagu a adus victoria selectionatei tricolorelor, dupa ce a marcat de la 7 metri cu trei secunde inainte de final.

Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Suedezul Tomas Ryde este un antrenor fericit dupa ce Romania a invins Ungaria, cu 27-26, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Digi Sport: Reactia premierului Ungariei, Viktor Orban, dupa victoria Romaniei la Mondialul din Japonia

Romania a invins dramatic Ungaria la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia - a fost un meci de infarct dupa ce reprezentativa maghiara conducea cu 26-24 in minutul 57, tricolorele au intors extraordinar soarta partidei marcand golul victoriei cu 8 secunde inainte de final.

Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu dupa victoria tricolorelor in fata Ungariei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a salutat victoria nationalei de handbal feminin in fata Ungariei, dar priveste sceptic viitorul participarii Romaniei la Mondialele de la Tokyo. Daca.

George Puscas saluta numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala: Vom face treaba buna impreuna

Atacantul George Puscas traieste inca un an de vis, dupa evolutia incantatoare de la Campionatul European de tineret, promovarea la echipa mare, hattrick-ul recent reusit in Championship si premiul pentru fotbalistul roman al anului 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )