Libnet.ro
UNICEF

16:45

Concluziile Cristinei Neagu dupa CM si ce spune despre turneul preolimpic: Ar fi ultima mea sansa sa merg la JO

Hotnews Hotnews,
 Concluziile Cristinei Neagu dupa CM si ce spune despre turneul preolimpic: Ar fi ultima mea sansa sa merg la JO

Cristina Neagu a tras concluziile dupa Campionatul Mondial din Japonia si este de parere ca nu aceasta este adevarata fata a Romaniei. Cea mai buna jucatoare a lumii a transmis ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se antreneze mai bine la echipele de club si sa vina cu o pregatire mai buna la nationala. in plus, Neagu a vorbit despre turneul preolimpic, precizand ca isi doreste din suflet sa ajunga la JO, deoarece ar fi ultima sansa pentru ea. continuă pe Hotnews

Crina Pintea: Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic

Pivotul Crina Pintea a transmis printr-un mesaj, la finalul participarii nationalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12, ca Romania se afla, totusi, in primele 12 echipe ale lumii si s-a aratat deranjata de specialistii care considera parcursul tricolorelor unul ratat. Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic!, a scris Crina Pintea.

Tudor Chirila, pus la zid de Radu Herjeu, membru CNA. Ce a putut spune despre juratul de la Vocea Romaniei

Tudor Chirila, juratul de la Vocea Romaniei a facut un comentariu in cadrul show-ului despre rolul artei si despre testele PISA. Comentariile facute de artist l-au deranjat pe Radu Herjeu, membru CNA, care nu a ezitat sa-l puna la zid pe jurat. Ce a scris acesta pe Facebook despre Tudor Chirila? Radu Herjeu mesaj dur .

Iliescu a facut publica varianta originala a interviului pentru TASS: Realitatea va obliga noile generatii sa renunte la individualismul desantat Ce spune despre relatiile cu PSD si despre Dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu spune, pe blogul personal, ca TASS a fost singura agentie de presa care i-a cerut un interviu si ca unele afirmatii ale sale au fost distorsionate de traducerea din limba romana in care l-a acordat) si de retroversiunea ulterioara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )