Libnet.ro
UNICEF

15:45

ATP Washington: Tsitsipas, Medvedev si Kyrgios, in semifinale; Cilic, Paire si Edmund eliminati

Hotnews Hotnews,
 ATP Washington: Tsitsipas, Medvedev si Kyrgios, in semifinale; Cilic, Paire si Edmund eliminati

Grecul Stefanos Tsitsipas 6 ATP), principalul favorit, s-a calificat in semifinalele turneului de la Washington, dupa ce l-a invins pe francezul Benoit Paire 30 ATP), cap serie numarul 10, scor 7-5, 6-0. in penultimul act au mai ajuns jucatori precum Daniil Medvedev Rusia, 10 ATP) si Nick Kyrgios Australia, 52 ATP). Marin Cilic Croatia, 17 ATP) si Kyle Edmund Marea Britanie, 34 ATP) au fost eliminati. continuă pe Hotnews

ATP Washington: Marius Copil, eliminat in turul doi de Marin Cilic

Marius Copil s-a oprit in turul al doilea al turneului de la Washington, dotat cu premii in valoare totala de 1. 290 dolari, fiind invins greu in doua seturi, ambele decise la tiebreak, 7-6 74), 7-6 74), de croatul Marin Cilic, al saselea favorit al acestei competitii de categoria ATP 500.

ATP Washington: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale dupa ce i-au invins pe fratii Bryan

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1. 290 dolari, dupa 7-6 7-5), 4-6, 10-8 cu celebrii frati americani Bob si Mike Bryan.

ATP Washington: David Goffin, eliminat in turul doi de niponul Yoshihito Nishioka

Yoshihito Nishioka a oferit supriza zilei la turneul ATP de la Washington, japonezul reusind o victorie mare impotriva lui David Goffin cap de serie numarul sapte). Niponul s-a impus in trei seturi, scor 6-75), 6-2, 7-65). Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 1. 290 dolari.

ATP Washington: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de 500 de puncte de la Washington.

ATP Washington: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Washington, cu premii totale de 1,8 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )