Libnet.ro
UNICEF

11:45

Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Germania, Olanda si Belgia Croatia, egal cu Azerbaidjan (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Germania, Olanda si Belgia Croatia, egal cu Azerbaidjan (Rezultatele serii)

Reprezentativele Germaniei, Olandei si Belgiei s-au impus, luni seara, in partidele disputate in etapa a sasea a preliminariilor Campionatului European 2020. Surpriza serii vine din Grupa E, unde Croatia a obtinut doar un rezultat de egalitate, in deplasare, cu Azerbaidjan 1-1). continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Anglia, Franta, Portugalia si Turcia (Rezultatele serii)

Reprezentativele Frantei, Angliei, Portugaliei si Turciei au obtinut, sambata seara, victorii in preliminariile Campionatului European din 2020.

Euro 2020, preliminarii: Rezultatele serii - Germania, invinsa de Olanda pe teren propriu (scor 4-2)

Selectionata Germaniei a fost invinsa de Olanda cu scorul de 4-2, pe teren propriu, vineri seara, in preliminariile EURO 2020 la fotbal.

Euro 2020, preliminarii: Remiza intre Suedia si Norvegia, in grupa Romaniei Grecia, egal cu Liechtenstein (Rezultatele serii)

Duminica au avut loc primele partide din etapa a sasea a preliminariilor Euro 2020. in Grupa Romaniei, Suedia si Novergia au terminat la egalitate, scor 1-1 rezultat foarte bun pentru tricolori), in timp ce Spania a castigat pe teren propriu cu Insulele Feroe, scor 2-0. in Grupa J, Italia a invins-o pe Finlanda in deplasare, scor 2-1, si are punctaj maxim, iar Liechtenstein a obtinut prima remiza 1-1 cu Grecia, in deplasare).

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Malta (de la ora 19:00) - Victoria, obligatorie

Ajunsa pe locul patru in Grupa F, misiunea Romaniei este una clara in urmatoarele partide din cadrul preliminariilor Campionatului European: cel putin patru victorii consecutive. Primul pas: Malta. Partida de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti incepe de la ora 19:00 si poate fi urmarita in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Romania Malta 1-0, in preliminariile Euro 2020. Golul lui Puscas tine vie speranta calificarii. Rezumat VIDEO

Romania a invins Malta cu scorul de 1-0, in runda cu numarul 6 din grupa F, in preliminariile pentru Euro 2020. Golul victoriei a fost marcat de Puscas in minutul 46. Prin acest rezultat, Romania urca pe locul 3 in grupa, cu 10 puncte, la egalitate cu Suedia, care e pe 2 dar urmeaza sa .

Vai de Malta noastra! in preliminariile Euro 2020,Romania se chinuie groaznic cu o echipa din lumea a treia a fotbalului

In preliminariile Euro 2020, Romania a castigat greu la Ploiesti, scor 1-0, dar a terminat meciul in corzi, fiind dominata de echipa din Malta.

Cine transmite la TV meciul Romania Malta, din preliminariile Euro 2020

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei joaca impotriva reprezentativei similare a Maltei, duminica, 8 septembrie 2019, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Meciul este transmis de postul de televiziune Pro TV si poate fi urmarit online in format live video si text. Pro TV transmite .

Irlanda de Nord - Germania, derby-ul Grupei C in preliminariile EURO 2020

Primele doua echipe din Grupa C se infrunta la Belfast intr-un meci cu miza mare.

VIDEO Germania, umilita acasa intr-un meci cu 6 goluri. Toate rezultatele si marcatorii din preliminariile Euro 2020

Reprezentativa Germaniei a fost invinsa, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de nationala Olandei, in preliminariile Euro-2020.

Golul lui George Puscas il salveaza pe Cosmin Contra. Romania viseaza la Euro 2020, dupa 1-0 cu Malta

Romania a invins Malta cu scorul de 1-0, in runda cu numarul 6 din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2020 si pastreaza sanse de calificare la turneul de anul viitor. Golul victoriei a fost marcat de George Puscas, care a oferit prima reactie dupa meciul de la Ploiesti. Vezi aici rezumatul VIDEO. George Puscas .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )