Libnet.ro
UNICEF

00:07

Franta bate la limita Croatia, 1-0, dupa cel mai slab meci de la acest turneu final. Clasamentul grupei si toate calculele calificarii Romaniei in semifinale

Adevărul Adevărul,
Franta bate la limita Croatia, 1-0, dupa cel mai slab meci de la acest turneu final. Clasamentul grupei si toate calculele calificarii Romaniei in semifinale

Franta a invins, vineri seara, la Serravalle, cu scorul de 1-0, selectionata Croatiei, in etapa a doua a grupei C a Campionatului European under 21, in care lider este Romania. Golul a fost marcat de Dembele, in minutul 8. continuă pe Adevărul

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea .

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,49%, in intervalul 12 - 19 iunie, intr-un raliu in care metalul galben a spart rezistenta-cheie situata la 1. 350 dolariuncie si reusind sa atinga ieri, 20 iunie, nivelul de 1. 385 de dolari uncie, cel mai ridicat pret al ultimilor cinci ani, dupa ce in perioada 5 - 12 iunie a stagnat in jurul pragului de rezistenta mentionat.

IN COMPARATIE CU ULTIMII CINCI ANI Avutia mondiala a inregistrat cel mai slab ritm de crestere in 2018

Avutia globala personala si-a incetinit semnificativ ritmul de crestere in 2018, inregistrand un avans de doar 1,6%, pana la 205,9 de trilioane de dolari, acesta fiind cel mai slab ritm de crestere din ultimii cinci ani si cu aproape 6% sub ritmul de 7,5% din 2017, potrivit unei analize publicate ieri de Boston Consulting Group BCG). Ritmul mediu anual de crestere inregistrat din 2013 si pana in 2017 este de 6,2%.

S-a dat verdictul! Acesta este cel mai sigur loc in masina!

Care este cel mai sigur loc in masina - este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun cei care calatoresc cu masina. Daca doriti sa instalati un scaun pentru copii pe bancheta din spate,.

Cel mai tare truc! Cum sa cureti usturoiul in doar cateva secunde? Vei uita categoric de vechiul obicei! (VIDEO)

Curatatul usturoiului poate fi o activitate neplacuta si adeseori scapam greu de mirosul de pe maini. Iata insa ca s-a descoperit cel mai tare truc, care te ajuta sa faci aceasta procedura in doar.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IUNIE Salt de 16% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 16,11%, in intervalul 11 - 18 iunie, intr-o miscare de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala din lume a inceput sa o dezvolte din luna aprilie a acestui an, dupa ce, la finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 14 IUNIE BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analzati

Indicele sectorului financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 0,7%, in intervalul 10 - 14 iunie, fiind singurul cos de actiuni dintre cele analizate care s-a apreciat, in perioada mentionata.

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el.

Pe ce televizor de vei uita cel mai bine la seriale, conform Netflix

E clar ca un televizor de calitate iti va oferi si o imagine mai buna, dar Netflix iti spune ce care cele mai potrivite pentru continutul de pe platforma. Asta ti-ar putea fi de ajutor, mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )