Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adevarul Live, ora 13.00: Romania, in semifinalele Fed Cup! Ce sanse au fetele noastre sa castige anul acesta competitia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: Romania, in semifinalele Fed Cup! Ce sanse au fetele noastre sa castige anul acesta competitia

Romania a obtinut calificarea in semifinalele Fed Cup dupa ce, in weekend, a invins cu scorul general de 3-2, in deplasare, reprezentativa Cehiei. Tricolorele vor intalni Franta, tot in deplasare, in penultima faza a competitie. continuă pe Adevărul

Cine a eliminat Romania in semifinalele Fed Cup din 1973, singura data cand am mai ajuns in aceasta faza a competitiei

In sferturile de finala ale Fed Cup, Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 2), 6-4, 6-4.

Romania invinge Cehia si se califica, dupa 46 de ani si pentru a doua oara in istorie, in semifinalele Fed Cup

Romania a obtinut calificarea in semifinalele Fed Cup dupa ce a castigat meciul decisiv de dublu impotriva Cehiei si scorul final a devenit 3-2 la general. Tricolorele vor intalni Franta in penultima faza a competitiei.

Romania invinge Cehia, dupa un thriller in cinci acte, si se califica in semifinalele Fed Cup

Romania a obtinut calificarea in semifinalele Fed Cup dupa ce a castigat meciul decisiv de dublu impotriva Cehiei si scorul final a devenit 3-2 la general. Tricolorele vor intalni Franta in penultima faza a competitiei.

Romania in semifinalele Fed Cup. Begu si Niculescu au castigat meciul decisiv de dublu

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2. Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei si calificarii in semifinale dupa 2 ore si 53 de minute. Echipa noastra de dublu a revenit de la set pierdut si a castigat fabulos, cu 6-7 2), 6-4, 6-4. Romania va intalni Franta in semifinale 20-21 aprilie).

Ponta, la Adevarul Live:Bugetul actual e bazat pe cifre false. Dupa prezidentiale, va veni nota de plata

Fostul premier Victor Ponta, in prezent lider al Pro Romania, va explica, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, nemultumirile partidului sau privind bugetul de stat pe 2019, dar si cum decurg negocierile cu alti social-democrati pentru a trece de la PSD la Pro Romania.

Simona o bate si pe Pliskova, Romania conduce Cehia cu 2-1 si devine favorita la calificarea in semifinalele Fed Cup

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova, locul 5 WTA, in cea de a treia partida a intalnirii dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale a Cupei Federatiei.

Halep, in extaz: Mesajul Simonei dupa calificarea in semifinalele Fed Cup. Niculescu a dezvaluit cheia succesului

Romania a trecut de cea mai galonata echipa din istoria recenta a competitiei si va intalni Franta, la 20 si 21 aprilie, la Paris.

Buzarnescu lupta acum cu Siniakova pentru punctul care ne-ar putea aduce calificarea in semifinalele Fed Cup

Dupa victoria SImonei Halep in fata Carolinei Pliskova, Romania conduce Cehia cu 2-1 si spera ca Mihaela Buzarnescu sa aduca punctul care ne-ar aduce calificarea in careul de asi al competitiei.

Buzarnescu pierde cu Siniakova si echipa calificata in semifinalele Fed Cup va fi decisa de intalnirea de dublu

Mihaela Buzarnescu nu a putut sa consolideze victoria obtinuta in primul meci al zilei de Simona Halep si a pierdut in fata Katerinei Siniakova, scor 6-4, 6-2. inaintea meciului de dublu, Romania si Cehia sunt la egalitate, 2-2.

Romania invinge dramatic Cehia si se califica in semifinalele Fed Cup 2019 VIDEO

Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )