Libnet.ro
UNICEF

00:07

CSM Bucuresti a castigat, in premiera, Challenge Cup la handbal masculin

Hotnews Hotnews,
 CSM Bucuresti a castigat, in premiera, Challenge Cup la handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Bucuresti a castigat, in premiera, sambata, pe teren propriu, trofeul Challenge Cup, dupa ce a invins in finala competitiei formatia portugheza Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 16-9), in mansa retur. in sezonul 2018-2019 este singurul trofeu cucerit de vreo echipa din handbalul romanesc. continuă pe Hotnews

CSM Bucuresti a castigat, in premiera, Challenge Cup la handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Bucuresti a castigat, in premiera, sambata, pe teren propriu, trofeul Challenge Cup, dupa ce a invins in finala competitiei formatia portugheza Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 16-9), in mansa retur. in sezonul 2018-2019 este singurul trofeu cucerit de vreo echipa din handbalul romanesc.

CSM Bucuresti a castigat, in premiera, Challenge Cup la handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Bucuresti a castigat, in premiera, astazi, pe teren propriu, trofeul Challenge Cup, dupa ce a invins in finala competitiei formatia portugheza Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 16-9), in mansa retur.

CSM Bucuresti a castigat Cupa Challenge la handbal masculin

Intr-un sezon cenusiu pentru echipa feminina de handbal a clubului CSM Bucuresti, onoarea clubului Municipalitatii a fost salvata de formatia masculina.

CSM Bucuresti a castigat, in premiera, trofeul Challenge Cup la handbal masculin

CSM Bucuresti a invins, sambata, cu 26-20 formatia portugheza Madeira Andebol SAD si a castigat, in premiera, trofeul Challenge Cup la handbal masculin. in tur, cele doua echipe remizase 22-22. Acesta.

HCDS Constanta vs Dinamo Bucuresti, scor 26-33, in primul meci al finalei Ligii Nationale de handbal masculin

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanta a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu, de campioana Dinamo Bucuresti, cu scorul de 33-26 15-10), in primul meci din trei programate in finala Ligii Nationale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )