Libnet.ro
UNICEF

00:06

FOTO Cine este ucraineanca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este ucraineanca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha. continuă pe Adevărul

FOTO Cine este ucrainenaca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA. Halep poate urca pe locul 2 mondial

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii de 916. 131 dolari, va juca in optimi cu ucraineanca.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Doha si va urca pe locul al doilea in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa 6-2, 6-3 cu ucraineanca Lesia Turenko,.

Simona Halep isi incepe aventura la Doha! Cu o victorie impotriva Lesiei Tsurenko, campioana noastra urca pe 2 in lume

Simona Halep joaca miercuri, orele 17:30, cu ucraineanca Lesia Tsurenko 24 WTA), in turul II de la Doha, si daca invinge, va trece pe pozitia a 2 WTA, intr-un clasament virtual, potrivit gsp. ro. Meciul pare.

FOTO Poza care a facut inconjurul lumii! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia, de la Ostrava

Simona Halep a avut un suporter de lux la meciul de la Ostrava, in persoana tatalui ei, care a urmarit meciurile din mijlocul galeriei Romaniei.

Fotografie emotionanta! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia - FOTO

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO De pus n rama: Reactia echipei noastre imediat dupa mingea de meci - Simona Halep, prima care a sarit n teren

Bucuria victoriei nu se compara cu nimic, indiferent cat suferit pana ai ajuns acolo. Monica Niculescu si Irina Begu au adus punctul fericirei, iar Romania a trecut de Cehia 3-2), chiar la ea acasa. Finalul de meci a fost unul dramatic, cu multa tensiune, iar reactia de la punctul castigator este memorabila. Simona Halep si restul echipei au sarit sa le imbratiseze pe fetele care au dus Romania in semifinalele FedCup duel cu Franta).

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )