Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Simona Halep, liderul mondial, s-a retras de la turneul de la Moscova, au anuntat organizatorii competitiei Kremlin Cup. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Telenovela participarii Simonei Halep la Kremlin Cup a luat sfarsit marti, liderul mondial renuntand sa ia parte la competitia din Moscova. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat forfait in ultimul moment ea ar fi trebuit sa o intalneasca miercuri in turul doi pe Anastasia Pavlyuchenkova).

Motivul real pentru care Simona Halep a plecat la Moscova, desi stia ca nu poate sa joace. Acesta este scenariul incredibil

Diagnosticata de medici cu hernie de disc la intoarcerea de la Beijing, Simona Halep a facut recuperare la Bucuresti, iar apoi a plecat la Moscova, acolo unde se desfasoara ultimul turneu inainte de Turneul.

Simona Halep termina anul pe primul loc mondial. Prima reactie a jucatoarei

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep va incheia sezonul competitional si anul calendaristic pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a anuntat luni WTA.

Simona Halep se retrage din turneul de la Moscova din cauza durerilor de spate

Simona Halep nu scapa de durerile de spate cauzate de hernia de disc si nu va putea juca nici la Moscova. Numarul 1 mondial a anuntat marti ca nu vrea sa riste. Am incercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, .

M-am indragostit!Mesajul Simonei Halep inaintea de revenirea pe teren, la turneul de la Moscova

Simona Halep pare sa fi depasit, cel putin pentru moment, problemele acute cauzate de hernia de disc, care o supara.

Simona Halep, a 50-a saptamana pe primul loc mondial. La un pas de topul 10 all time

Jucatoarea Simona Halep incepe luni a 50-a saptamana pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA.

Ion Tiriac cere bani de la Guvern pentru Simona Halep: Este un simbol

Simona Halep are asigurata pozitia de lider mondial pana la sfarsitul anului,intrucaat Kerber si Wozniacki nu pot recupera diferenta.

Simona Halep, despre finalul de an: Daca nu voi fi n stare sa joc la Moscova, ma ndoiesc foarte mult ca voi fi n stare sa joc la Singapore

Aflata la Moscova, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la USA Today despre finalul sezonului 2018. Liderul mondial spera sa poata juca la turneul din capitala Rusiei, in caz contrar prezenta ei la Singapore Turneul Campioanelor) fiind sub semnul indoielii.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

WTA Moscova: Simona Halep va juca n turul doi cu Anastasia Pavlyuchenkova sau Ajla Tomljanovic

Liderul WTA Simona Halep va juca direct in trurul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmand sa o intalneasca pe castigatoarea confruntarii dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, si sportiva australiana Ajla Tomljanovic, numarul 46 mondial, conform tragerii la sorti care a avut loc duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )