Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sorana Crstea se retrage din echipa Romniei de Fed Cup

Hotnews Hotnews,
 Sorana Crstea se retrage din echipa Romniei de Fed Cup

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 85 WTA, si-a anuntat, luni, retragerea din echipa Romaniei de Cupa Federatiei, fara a oferi un motiv exact. in varsta de 28 de ani, ea a jucat 17 meciuri de simplu pentru Romania, din care a castigat 11, si 12 de dublu, dintre care perechea din care a facut parte a triumfat de cinci ori. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea se retrage din echipa nationala de Fed Cup: Simt ca mi-am facut datoria si acum este momentul sa predau stafeta noii generatii

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, a anuntat luni dimineata, pe contul personal de Facebook, ca se va retrage din echipa nationala de Fed Cup. Dupa 12 ani de jucat pentru Romania,a venit momentul .

Sorana Cirstea s-a retras din echipa de Fed Cup

Jucatoarea Sorana Cirstea si-a anuntat retragerea din echipa de Fed Cup a Romaniei.

Veste teribila pentru tenisul romanesc: Sorana Cirstea se retrage din echipa de Fed Cup

Lovitura dura pentru echipa de Fed Cup a Romaniei! Dupa 12 ani de prezenta sub tricolor, Sorana Cirstea si-a anuntat retragerea din Fed Cup fara a invoca un motiv pentru acest lucru. Dupa 12 ani de.

Sorana Cirstea se retrage din echipa de Fed Cup. Motivul invocat de jucatoarea care a reprezentat Romania 12 ani

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 85 WTA, si-a anuntat, luni, retragerea din echipa Romaniei de Cupa Federatiei.

CUTREMUR la Antena 1! GATA! SE RETRAGE din TELEVIZIUNE! Ce se intampla cu CELEBRA EMISIUNE

Una dintre cele mai indragite vedete de la Antena 1 a facut un anunt neasteptat. A anuntat ca se retrage din televiziune. Este vorba despre Mirela Vaida, de la Antena 1.

Nici a doua ncercare nu a avut succes: Compania aeriana TAP Air Portugal se retrage din Romnia

TAP Air Portugal se retrage din Romania si anuleaza zborurile directe Lisabona - Bucuresti - Lisabona, incepand cu 27 ianuarie 2019, informeaza compania aeriana pe pagina sa de Facebook.

IN IANUARIE 2019: TAP Air Portugal se retrage din tara noastra

Operatorul aerian TAP Air Portugal se retrage de pe piata din Romania incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2019, din cauza profitabilitatii scazute pe rutele operate.

Rusia crede ca amenintarile SUA de a se retrage din INF paveaza drumul pentru distrugerea pactului New START

Rusia crede ca Statele Unite incearca in final sa distruga New Start Tratatul de reducere de arme nucleare) prin retragerea din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF), a spus vineri ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, relateaza Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )