Libnet.ro
UNICEF

09:00

Avancronica meciului Romania - Muntenegru. Debutul tricolorilor in Liga Natiunilor

Online Sport Online Sport,
Avancronica meciului Romania - Muntenegru. Debutul tricolorilor in Liga Natiunilor

Dupa aproape un an de la ultima partida oficiala, 1-1 in Danemarca, nationala Romaniei isi incepe, vineri seara, parcursul spre turneul final EURO 2020. continuă pe Online Sport

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

Romania a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, la debutul in Liga Natiunilor

Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu selectionata Muntenegrului disputata vineri seara, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, in prima etapa din cadrul Grupei a 4-a, Seria.

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Pariati pe Romania - Muntenegru

Romania debuteaza vineri seara in Liga Natiunilor si are o cota buna pentru a incepe cu o victorie in fata nationalei statului Muntenegru.

Romania - Muntenegru arbitrat de o brigada din Slovacia

Partida dintre Romania si Muntenegru programata vineri seara, de la ora 21:45, in Liga Natiunilor, va fi arbitrata de o brigada din Slovacia, anunta FRF pe site-ul oficial.

Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

A doua seara de Liga Natiunilor o aduce in prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )