Libnet.ro
UNICEF

16:15

SOC! Campioana a facut ANUNTUL DEVASTATOR: Nu voi mai locui NICIODATA in aceasta TARA! Unde se va muta

B1 B1,
SOC! Campioana a facut ANUNTUL DEVASTATOR: Nu voi mai locui NICIODATA in aceasta TARA! Unde se va muta

Campiona de la Australian Open 2018, daneza Caroline Wozniacki a facut un anunt prin care si-a surprins toti fanii. Ea a spus ca se va muta definitiv din Danemarca si nu va mai locui in aceasta tara. Anuntul. continuă pe B1

CUTREMUR in tenis: Se desparte cu scandal de antrenor! Campioana a facut anuntul neasteptat

Garbine Muguruza se desparte cu scandal de antrenorul Sam Sumyk, dupa un sezon dezastruos pentru spanioloaica de 25 de ani. Conflictul dintre cei doi s-a amplificat dupa esecul de la Elitelor de la Zhuhai China), .

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

Meteorologii au facut anuntul: Ce se intampla cu vremea in luna noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) transmite ca in luna noiembrie, temperatura medie nu mai depaseste 8 grade Celsius, decat in zona litoralului, potrivit datelor inregistrate in perioada 1961-.

Gata, A CONFIRMAT! Ministrul Sanatatii tocmai a facut ANUNTUL despre Busu de la PRO TV

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

Nunta mare in ROMANIA! Da, e vorba de ANDREEA ESCA, de la stirile PRO TV: Tocmai a fost facut anuntul...

Mario Fresh a facut o dezvaluire care o va lua prein surprindere pe Andreea Esca. Tanarul a marturisitca se simte pregatit s-o ceara de sotie pe Alexia Eram, fiica vedetei PRO. Planul ar fi deja facut in.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: indragitul actor si om de televiziune FLORIN BUSUIOC...

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

NUNTA anului in SHOWBIZ! SMILEY a facut anuntul NEASTEPTAT! Asta da lovitura pentru GINA PISTOL

Smiley a facut un anunt neasteptat despre nunta! Cantaretul a precizat intr-o interventie televizata ca nu va renunta prea curand la burlacie. Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3187 seconds )