Libnet.ro
UNICEF

15:00

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. in optimi, ea va evolua cu invingatoarea din meciul Caroline Garcia Franta/19 WTA) vs Lesia Tsurenko Ucraina/24 WTA).

WTA Doha: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor de Shuko Aoyama (651 WTA)

Sorana Cirstea, locul 92 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3, de japoneza Shuko Aoyama, locul 651 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului Qatar Total Open de la Doha. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

VIDEO WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, parasind turneul Qatar Total Open de la Doha inca din runda inaugurala. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti, mpotriva letonei Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) debuteaza marti la turneul Qatar Total Open de la Doha. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale jucatoarei noastre pe letona Jelena Ostapenko 22 WTA). Ambele jucatoare se afla intr-o perioada nefasta a carierei, o victorie fiind benefica pentru oricare dintre ele. Partida va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport.

WTA Doha: Alexandra Dulgheru, nvinsa n primul tur al calificarilor

Alexandra Dulgheru 164 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha. Romanca a fost invinsa in trei seturi de chinezoaica Lin Zhu 108 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, dupa o partida care a durat doua ore si 21 de minute.

Medicament de tuse, recomandat inclusiv copiilor, retras din farmaciile din Romania

Farmaciile din tara au fost anuntate ca trebuie sa opreasca de urgenta comercializarea medicamentului de tuse Eurespal, produs de Laboratoarele Servier din Franta. Siropul si comprimatele au fost scoase de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )