Libnet.ro
UNICEF

13:30

DigiSport: Proiectul impresionant al Simonei Halep. Cea mai buna jucatoare a lumii a anuntat ce va face dupa retragerea din tenis

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Proiectul impresionant al Simonei Halep. Cea mai buna jucatoare a lumii a anuntat ce va face dupa retragerea din tenis

Simona Halep si-a lansat noul site chiar de Ziua Nationala, iar, prin intermediul simonahalep. com, aceasta a anuntat si carui proiect se va dedica total, in momentul in care se va retrage din tenis. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European

Handbalista Cristina Neagu a devenit, luni, in timpul meciului cu Germania, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European, dupa ce a marcat al cincilea gol al sau in partida si a adunat 206 in total, fata de 205 ale detinatoarei recordului, unguroaica Agnes Farkas.

A fost aleasa cea mai buna destinatie turistica din lume in anul 2018! Are mai multi turisti pe an decat populatia Romaniei

Portugalia a fost realeasa drept cea mai buna destinatie turistica din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, care s-a desfasurat sambata seara chiar la Lisabona, potrivit EFE ci.

Detalii CUTREMURATOARE la un an de la moartea Cristinei Stamate: Dezvaluiri de la cea mai buna prietena...Ti se face pielea de gaina...

La un an de la moartea Cristinei Stamate, buna ei prietena Cornelia Patrichi facedezvaluiri triste despre ultimele zilele din viata actritei. Sotia coregrafului Cornel Patrichi a fost intotdeauna.

(P) Cadoul - cea mai buna strategie de marketing!

1000 De Planuri este o companie ce produce si comercializeaza cutii cadou cu servicii, scopul principal al conceptului este promovarea serviciilor locale prin intermediul cutiilor cadou.

Cadoul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala! Ce a facut cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a aflat in tara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, si le-a facut romanilor o surpriza imensa.

Cadoul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala. Ce a facut cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a aflat in tara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, si le-a facut romanilor o surpriza imensa.

Fabuloasa Cristina Neagu! Romanca este cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

In minutul 27 al meciului Romania-Germania, a doua partida a nationalei Romaniei la Campionatul European, Cristina Neagu a inscris al cincilea sau gol in acest meci si a devenit handbalista cu cele mai multe reusite la un turneu final al competitiei - 206.

Premierul Dancila n-a aflat un lucru simplu: cea mai buna dovada de prostie este sa-i crezi prosti pe ceilalti

Avalansa de promisiuni ale premierului Dancila la sedinta de guvern de la Alba Iulia. Arunca in stanga si in dreapta cu banii pe care nu-i are, dupa modelul mai da-le Nicule 100 de lei! in speranta ca prostii, in lacomia lor, se vor lasa pacaliti si de data aceasta. Prosti, prosti, dar asteapta de doi ani sa le curga lapte si miere in farfurie, si degeaba. Ingineriile financiare ale lui Darius Valcov se dovedesc praf in ochi.

Ambros Martin, euforic: Am facut un meci bun! Avem cea mai buna jucatoare din lume

Romania a obtinut o victorie formidabila impotriva Germaniei, 29-24, in al doilea meci de la Campionatul European de handbal din Franta, iar antrenorul Ambros Martin s-a declarat foarte fericit la final.

(P) Oamenii care schimba lumea fintech iti spun de ce un job la Finastra e cea mai potrivita alegere pentru cariera ta

Finastra este un exemplu de companie atenta la nevoile angajatilor, la traseul profesional pe care acestia vor sa il urmeze si la importanta unui echilibru intre viata la birou si cea personala a fiecarui membru al echipei. Cea mai importanta resursa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )