Libnet.ro
UNICEF

10:45

FINAL Mihaela Buzarnescu vs Aliaksandra Sasnovich 3-6, 1-6

Hotnews Hotnews,
 FINAL Mihaela Buzarnescu vs Aliaksandra Sasnovich 3-6, 1-6

Dupa ce a fost nevoita sa stea departe de tenis mai multe saptamani dupa accidentarea suferita in vara acestui an, Mihaela Buzarnescu revine in circuit impotriva sportivei Aliaksandra Sasnovich 32 WTA) pe tabloul principal de la Beijing Premier Mandatory). Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Aliaksandra Sasnovich 1-1

Dupa ce a fost nevoita sa stea departe de tenis mai multe saptamani dupa accidentarea suferita in vara acestui an, Mihaela Buzarnescu revine in circuit impotriva sportivei Aliaksandra Sasnovich 32 WTA) pe tabloul principal de la Beijing Premier Mandatory). Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n runda inaugurala de Aliaksandra Sasnovich - Nevoia de meciuri oficiale

Mihaela Buzarnescu si-a dorit mult sa aiba parte de o revenire cu o victorie in circuitul WTA, insa erorile nefortate au impiedicat-o sa-si duca la capat planul. Pauza de aproape doua luni dupa accidentarea suferita in vara acestui an) s-a vazut in evolutia jucatoarei noastre, fiind nevoie de multe meciuri oficiale pentru revenirea la ritmul dorit. Aliaksandra Sasnovich 32 WTA) a castigat in doua seturi, scor 6-3, 6-1, iar pentru Buzarnescu eliminarea de la China Open a venit din runda inaugurala.

Tenismena Mihaela Buzarnescu a pierdut in primul tur la Beijing (WTA)

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de belarusa Aleksandra Sasnovici cu 6-3, 6-1, luni, in prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari. Buzarnescu,.

Mihaela Buzarnescu vine cu o veste mare! Cand se intoarce pe teren si ce obiectiv are pentru finalul anului

Accidentata in timpul turneului de la Montreal, la inceputul lunii august, Mihaela Buzarnescu, a fost nevoita sa iasa din circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )