Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gheorghe Hagi, atac frontal la adresa lui Gigi Becali, dupa victoria Romaniei cu Anglia de la Euro U21

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Hagi, atac frontal la adresa lui Gigi Becali, dupa victoria Romaniei cu Anglia de la Euro U21

Patronul si antrenorul echipei Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi, a vorbit la Digisport despre victoria fabuloasa a tricolorilor mici din meciul cu Anglia. continuă pe Adevărul

Gigi Becali l-a reevaluat pe Coman. Povesteste cum a trait meciul cu Anglia: Eram cu nevasta-mea, tipa si ea, si eu

Asa cum era de asteptat Gigi Becali a reactionat dupa meciul fabulos reusit de Florinel Coman, jucatorul lui FCSB, in meciul cu Anglia de la Campionatul European de tineret.

Cum a fost surprins Gigi Becali iesind dintr-o banca? Este halucinant de-a dreptul!

Gigi Becali a fost surprins intr-o ipostaza total neasteptata siinedita de paparazzi de la Cancan! Patronul FCSB a iesit dintr-o banca, insotit de Ionut Lutu, cu doi saci bani. La iesire,.

Gigi Becali e cu ochii pe Europeanul de tineret: Reusitele lor inseamna bani pentru mine

Gigi Becali urmareste cu sufletul la gura evolutia tinerilor jucatori romani la Campionatul European de tineret din Italia.

Gheorghe Hagi: Aurul Romaniei sunt jucatorii tineri. Cred ca v-ati convins de calitatea lui Coman, si voi si patronul FCSB

Gheorghe Hagi s-a declarat fericit dupa victoria nationalei de tineret in meciul cu Anglia, scor 4-2, de la Campionatul European de tineret. El a mentionat ca aurul Romaniei sunt jucatorii tineri si ca echipa U21 trebuie sa fie foarte inteligenta la ultima confruntare din grupa, cu Franta.

Gheorghe Hagi: Aurul Romaniei sunt jucatorii tineri

Gheorghe Hagi este primul om din fotbalul romanesc care a crezut in tineri si a investit in cresterea acestora, iar acum ne bucuram pentru victoriile de rasunet la Campionatul European de tineret.

Mircea Badea lanseaza un nou atac la adresa lui Iohannis: Cainele nu pleaca de la macelarie

Mircea Badea, atac dur la adresa presedintelui Romaniei! Moderatorul emisiunii in Gura Presei a dat de pamant cu Klaus Iohannis in cursul serii de joi. Mircea Badea da de pamant cu Iohannis! Mircea Bdea a rabufnit. Jurnalistul a facut declaratii extrem de acide la adresa lui Klaus Iohannis. Totul s-a petrecut dupa ce au aparut .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )