Libnet.ro
UNICEF

07:30

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 Victorie pe repede inainte; Polona Hercog, urmatoarea adversara

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 Victorie pe repede inainte; Polona Hercog, urmatoarea adversara

Simona Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de o Su-Wei Hsieh 29 WTA) care nu si-a putut pune in aplicare jocul diversificat. Romanca a evoluat excelent in primul meci disputat pe iarba in 2019, a controlat disputa de la un capat la celalalt, a facut nu mai putin de cinci break-uri doua in primul set, trei in al doilea) si s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne, dupa ce a castigat cu 6-2, 6-0. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Eastbourne: Simona Halep va juca direct in turul doi, cu invingatoarea dintre Camila Giorgi si Su-Wei Hsieh

Simona Halep locul 8 WTA), beneficiara unui wild card si cap de serie numarul 6, va evolua direct in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne 23-29 iunie), faza in care o va infrunta pe invingatoarea partidei dintre Camila Giorgi Italia, locul 39 WTA) si Su-Wei Hsieh Taiwan, locul 28 WTA).

WTA Eastbourne: Simona Halep va juca si in proba de dublu, alaturi de Raluca Olaru - Duel cu principalele favorite in primul tur

Sportiva Simona Halep va juca la turneul de categorie Premier de la Eastbourne si la dublu, alaturi de Raluca Olaru. Cele doua romance vor intalni in primul tur echipa Gabriela DabrowskiYifan Xu CanadaChina), cap de serie numarul 1.

Simona Halep, calificare la pas in optimile de la WTA Eastbourne: Sportiva noastra nu i-a dat nicio sansa lui Su-Wei Hsieh (VIDEO)

Simona Halep 7 WTA) a dispus in minimum de seturi de Su-Wei Hsieh 29 WTA), scor 6-2 6-0, marti seara, astfel ca s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne.

Simona Halep o spulbera pe Su-Wei Hsieh in primul tur la Eastbourne

Simona Halep isi incepe sezonul pe iarba direct in turul doi la turneul de la Eastbourne.

A avut loc tragerea la sorti a turneului de tenis de la Eastbourne. Tablou complicat pentru Simona Halep

Simona Halep, beneficiara a unui wild card si acceptata direct in turul secund al turneului de la Eastbourne, va debuta in competitie cu invingatoarea meciului Camila Giorgi - Su-Wei Hsieh.

Simona Halep, inainte de debutul la Eastbourne: Am jucat foarte bine in trecut pe iarba si sper sa o fac din nou

Simona Halep 7 WTA) a inceput perfect sezonul de iarba, duminica, trecand in turul doi in proba de dublu de la Eastbourne, alaturi de Raluca Olaru. Fostul lider mondial are asteptari mari si la simplu, unde va debuta marti.

WTA Eastbourne: Halep si Olaru au produs surpriza in primul tur la dublu - Le-au eliminat pe principalele favorite dupa ce au revenit spectaculos in ambele seturi

Perechea Simona Halep Raluca Olaru a produs surpriza in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Eastbourne, invingandu-le pe Gabriela Dabrowski Canada) si Yifan Xu China), principalele favorite. Romancele au revenit spectaculos in ambele seturi ale meciului, impunandu-se cu 7-65), 7-5, dupa o ora si 37 de minute.

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

Cinci retrageri de pe tabloul principal de la Eastbourne. De cine a scapat Simona Halep la turneul din Anglia

Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului de la Eastbourne turneu de la care s-au anuntat cinci retrageri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )