Libnet.ro
UNICEF

06:00

AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Favoritele grupei, aproape de calificare ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

Antena3 Antena3,
AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Favoritele grupei, aproape de calificare ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Champions Leaguerevine in aceasta saptamana cu etapa 5 din grupe. AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Meciul serii. continuă pe Antena3

AS Roma - Real Madrid, duelul care poate califica ambele echipe in optimi

Seara de marti propune in Liga Campionilor confruntarea dintre AS Roma si Real Madrid printre meciurile considerate vedeta.

Champions League: Juventus vs Valencia si AS Roma vs Real Madrid, meciurile serii (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a cincea penultima) a grupelor Champions League. Real Madrid va incerca sa treaca peste infrangerea din campionat 3-0 cu Eibar) si sa castige duelul cu AS Roma pentru locul intai al grupei G, in timp ce Juventus va primi vizita Valenciei in incercarea de a-si consolida primul loc in grupa H .

Real Madrid invinsa categoric de micuta Eibar

Echipa Real Madrid a suferit un nou esec aspru in prima liga spaniola, prima infrangere cu noul antrenor Santiago Solari pe banca.

PERFORMANTA ULUITOARE: Un roman de 18 ani, titular la Real Madrid! Cine este tanarul care a reusit o pasa de gol la meciul de debut (FOTO)

Un tanar roman a reusit o performanta remarcabila. Fundasul dreapta Alexandru Tirlea, de 18 ani, a fost titular la meciul din Youth League pentru echipa U19 a celor de la Real Madrid disputat pe terenul.

VIDEO Real Madrid, nfrngere rusinoasa pe terenul lui Eibar (3-0)

Real Madrid a pierdut primul meci cu Santiago Solari pe banca tehnica, galacticii fiind depasiti cu scor de neprezentare 3-0) de Eibar, in deplasare. Partida a facut parte din etapa cu numarul XIII din Primera Division.

Ovidiu Hategan va arbitra un nou meci de LIGA CAMPIONILOR! Vezi pentru ce partida a fost delegat de aceasta data

Ovidiu Hategan a ajuns la a 3-a etapa consecutiva de Liga Campionilor in care va oficia la centru, dupa ce a fost delegat la meciul dintre FC Porto si Schalke, in Grupa D, care se va disputa miercurile, de la.

Programul zilei de marti in Liga Campionilor

Etapa a 5-a din Liga Campionilor programeaza, marti seara, primele opt meciuri. Programul poate fi vazut mai jos.

Rezultatele zilei de marti in Liga Campionilor

Etapa a 5-a din Liga Campionilor a programat, marti seara, primele opt meciuri. Vedeti mai jos rezultatele.

Inca o delegare in Liga Campionilor pentru Hategan

UEFA a anuntat lista delegarilor pentru meciurile programate in aceasta saptamana in etapa a 5-a din Liga Campionilor, iar pe aceasta il regasim si pe Ovidiu Hategan.

VIDEO Barcelona a egalat in ultimul minut! Real Madrid, invinsa la scor de neprezentare de Eibar

Campionatul Spaniei a programat in aceasta runda derbyul dintre Atletico Madrid si FC Barcelona, care s-a terminat nedecis.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )