Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo va juca, cel mai probabil duminica, meciul cu FC Voluntari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dinamo va juca, cel mai probabil duminica, meciul cu FC Voluntari

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat ca FC Dinamo si-a recuperat o parte dintre jucatorii care au fost infectati cu noul coronairus si va fi programata in campionat, scrie news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cel mai ieftin Renault Captur costa 15.900 euro. Iata cum arata!

Cel mai vandut crossover mic din Europa porneste de la 15. 900 euro 13. 361 euro + TVA) in Romania. Iata ce primesti comandand cel mai ieftin Renault Captur! Multi producatori iti promit preturi.

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

Cel mai bogat baiat al lui Nicolae Guta. Cati bani a strans pana acum

Nicolae Guta ii face concurenta lui Borcea la numarul de copii. Desi este cunoscut drept Regele manelelor, mostenitorii sai nu au iesit atat de mult in relief. Unul dintre ei, insa, a furat de la tatal sau placerea de a detine multe bunuri. Ce avere are unul din baietii lui Nicolae Guta? Nicoale Guta este .

Anamaria Prodan, cel mai frumos cadou primit de la Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan are o viata pe care multi si-ar dori-o. De asemenea, si pe plan sentimental ar putea sa-i faca pe majoritatea sa fie invidiosi. Cele doua vedete se surprind mereu cu cele mai frumoase daruri. Ce a primit de data aceasta cunoscuta impresata de la tatal copilului ei? Ce cadou a primit Anamaria Prodan .

Cel mai delicios cheesecake. Reteta simpla, care nu are nevoie de coacere

Potrivit istoricilor, cheesecake-ul a aparut in Grecia Antica si, fiind considerat o sursa buna de energie, ar fi fost servit sportivilor in timpul primelor jocuri olimpice care au avut loc in 776 i. Hr. Cu toate acestea, informatii despre productia de branza apar inca din anul 2000 i. Hr. , iar antropologii au gasit forme de branza care .

INTERVIU: Claudiu Stanasel, cel mai tanar roman cu o functie politica in Italia. Ce relatii mai are acum cu Romania: Oriunde ma duc spun ca sunt roman

Romanii din Diaspora incep sa se faca remarcati in tarile unde s-au stabilit, la 30 de ani de cand au inceput sa paraseasca tara de bastina. Conationalii nostri au reusit chiar sa ocupe functii importante in politica tarilor in care au poposit si care le-au devenit, pe parcurs, casa. Un exemplu, care poate fi considerat .

China raporteaza cel mai mare numar de cazuri de coronavirus din ultimele trei luni si jumatate

Autoritatile sanitare au raportat miercuri 101 cazuri noi de coronavirus in China continentala, cel mai ridicat bilant din ultimele trei luni si jumatate, transmite Reuters.

Cardiologul Mircea Cinteza: Este cel mai greu moment din ultimii ani pentru cei cu boli cardiovasculare. COVID-ul ataca plamanul, dar si inima (VIDEO)

Medicul cardiolog Mircea Cinteza atrage atentia asupra faptului ca, in contextul epidemiei de COVID-19, pacientii cu afectiuni cardiovsculare traverseaza cel mai greu moment din ultimii ani pentru ca noul.

Cine este cel mai bogat roman care a incasat sume colosale de la stat

Umbrarescu este pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua la un loc. Romanul care a incasat sume colosale de la stat Conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )