Libnet.ro
UNICEF

11:15

Australia, prima semifinalista la ATP Cup, dupa un duel dramatic la dublu, decis cu 18-16

Adevărul Adevărul,
Australia, prima semifinalista la ATP Cup, dupa un duel dramatic la dublu, decis cu 18-16

Australia este prima semifinalista a editiei inaugurale ATP Cup, dupa o victorie dramatica in fata Marii Britanii. Nick Kyrgios a jucat fabulos, demonstrand o data in plus ca iubeste competitiile pe natiuni. continuă pe Adevărul

VIDEO ATP Cup: Rusia, in semifinale - Daniil Medvedev, punctul decisiv contra lui Diego Schwartzman

Rusia este a doua echipa care a obtinut calificarea in semifinalele ATP Cup, dupa ce Daniil Medvedev l-a invins, dupa un meci spectaculos, pe Diego Schwartzman 6-4, 4-6, 6-3). Scorul a devenit 2-0 in favoarea rusilor, iar partida de dublu va fi doar una de palmares.

Marea Britanie, calificata in sferturile ATP Cup

Marea Britanie s-a calificat in sferturile de finala ale ATP Cup dupa ce a invins marti Republica Mo.

VIDEO ATP Cup: Australia, in semifinale dupa o victorie dramatica cu Marea Britanie (18-16 in decisivul de la dublu)

Australia este prima semifinalista de la ATP Cup, calificarea obtinuta in fata Marii Britanii fiind una dramatica. in decisivul meciului de dublu, Nick Kyrgios si Alex De Minaur s-au impus cu 18-16 in fata perechii Jamie Murray Joe Salisbury.

Incendiile din Australia: Calitatea aerului s-a degradat la Sydney, orasul unde au loc meciuri din ATP Cup

Calitatea aerului s-a degradat, miercuri, la Sydney, din cauza incendiilor de vegetatie care au cuprins regiuni mari din sudul si estul Australiei, informeaza lequipe. fr. Orasul australian gazduieste, alaturi de Brisbane si Perth, meciuri din ATP Cup. De joi, de la intalnirile din sferturi, partidele ar trebui sa aiba loc numai la Sydney.

ATP Cup: Rusia si Marea Britanie s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Marti a avut loc ultima etapa din grupele C, D si F din cadrul ATP Cup, fiind stabilite alte doua echipe care merg in sferturile de finala ale competitiei. Marea Britanie a incheiat pe primul loc in Grupa C, dupa succesul categoric in fata Moldovei scor 3-0), in timp ce Rusia a terminat cu victorii pe linie in Grupa D, dupa ce au invins-o si pe Norvegia scor 3-0).

ATP Cup: Spania, Argentina, Belgia si Canada, ultimele echipe calificate in sferturi (Programul duelurilor)

Spania s-a calificat in sferturile ATP Cup cu victorii pe linie 6 la simplu si 3 la dublu), dupa ce a invins-o si pe Japonia cu 3-0. Argentina s-a impus cu 3-0 in fata Croatiei si a incheiat pe primul loc in Grupa E. Cele mai bune doua echipe clasate pe locul al doilea care merg in sferturi sunt Belgia Grupa C) si Canada Grupa F).

VIDEO Moment incredibil la ATP Cup. Tatal-antrenor, victima nervilor lui Tsitsipas. Mama sportivului a intervenit

Doi dintre cei mai talentati jucatori ai noului val din tenisul masculin, Stefanos Tsitsipas 21 ani) si Nick Kyrgios 24 ani), au facut un meci de exceptie in Grupa F la editia inaugurala a ATP Cup, de peste doua ore si jumatate, decis de trei tie-break-uri. Toata lumea vorbeste insa despre un incident socant: Tsitsipas si-a varsat nervii pe racheta dupa pierderea primului set si, in plina criza, si-a ranit tatal-antrenor cu racheta.

VIDEO ATP Cup: Serbia, victorie dramatica in fata Frantei

Serbia si Franta au oferit un meci spectaculos la ATP Cup, cu mult dramatism, Novak Djokovic si compania obtinand victoria 2-1 la general) dupa un meci de dublu care s-a incheiat tarziu in noapte la Brisbane.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )