Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer se califica in optimile de Australian Open, dupa un thriller cu Millman de peste 4 ore. De 7 ori castigator la Antipozi, elvetianul a revenit de la 4-8 in supertiebreak

B1 B1,
Roger Federer se califica in optimile de Australian Open, dupa un thriller cu Millman de peste 4 ore. De 7 ori castigator la Antipozi, elvetianul a revenit de la 4-8 in supertiebreak

Roger Federer s-a calificat dramatic in optimile de la Australian Open, dupa ce a revenit incredibil in supertiebreak-ul din partida cu John Millman. Meciul a durat peste patru ore si a fost transat in cinci. continuă pe B1

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Ce gest a facut Rafael Nadal la Australian Open, dupa ce a lovit o copila in mod accidental. A nimerit-o chiar in cap. Am fost foarte speriat

Tenismenul Rafael Nadal, locul 1 mondial, a lovit o copila, din greseala, in timpul unui meci.

VIDEO Reactia lui Roger Federer dupa meciul maraton cu John Millman: Ar fi meritat la fel de mult sa castige

Roger Federer 3 ATP) a supravietuit unui meci maraton de patru ore si trei minute in fata lui John Millman 47 ATP), obtinand calificarea in optimi la Australian Open dupa o victorie in cinci seturi. Campionul elvetian a laudat evolutia australianului si a recunoscut ca a avut noroc pe final. Ce meci a fost! John ar fi meritat la fel de mult sa castige, a fost reactia lui Federer.

Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Americanca Sofia Kenin 15 WTA), favorita numarul 14, s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang 35 WTA). Ziua de vineri a fost insa una cu ghinion pentru Naomi Osaka campioana en-titre), Serena Wiliams, Madison Keys si Caroline Wozniacki, care au parasit turneul de la Melbourne inca din runda a treia.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Australian Open: Serena Williams, in turul trei fara batai de cap

Serena Williams a obtinut biletul pentru turul trei de la Australian Open dupa un meci de o ora si 18 minute cu Tamara Zidansek 70 WTA, Slovenia). A fost 6-2, 6-3 pentru campioana din SUA, favorita numarul 8 a competitiei de la Melbourne. Pentru Serena urmeaza partida cu Qiang Wang 29 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )