Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania continua lupta la CM handbal. Cine sunt adversarele tricolorelor in Grupa Principala

Adevărul Adevărul,
Romania continua lupta la CM handbal. Cine sunt adversarele tricolorelor in Grupa Principala

Romania se pregateste de Grupele Principale la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, dupa ce a invins dramatic Ungaria, scor 28-27. continuă pe Adevărul

Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

A dat norocul peste o famile de romania stabiliti in Spania, in provincia Bizkaia din Tara Bascilor. Anton Isac si sotia sa, Mariana nu si-au imaginat vreodata ca ar putea fi fericitii castigatori ai unui asemenea premiu. Familia norocoasa de romani din Spania O familie de romani stabilita in Spania este fericita castigatoare a unui .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Au primit interdictie pe stadion dupa ce si-au aratat trupul gol pe teren. Cine sunt cele trei modele superbe

Trei modele au primit interdictie pe viata pe stadion, dupa ce si-au aratat trupurile goale pe teren, la un meci de baseball din Statele Unite ale Americii. Chiar daca fanii prezenti in tribuna au fost in delir cand le-au vazut pe tinere, oficialii din sportul american nu le-au iertat. Trei modele au primit interdictie pe .

Ciolacu pregateste ruperea PSD de Era Dragnea. Cine sunt greii partidului care vor fi trecuti in rezerva

Marcel Ciolacu pregateste un nou PSD: partidul va abandona total lupta cu statul paralel, va abroga legea care a deschis portile puscariilor, se va delimita de Sectia Speciala pentru magistrati, Florin.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Veste buna pentru nativii acestor zodii care vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt.

Bloomberg: Cine sunt cei mai pregatiti elevi din lume, conform testelor PISA din 2018

Elevii dintr-o tara si-au surclasat omologii din toate celelalte la testele de lectura, matematica si stiinte, evidentiind o resursa de viitoare crestere economica si eforturile care sunt necesare in tarile avansate pentru a tine pasul. Studiul trianual al OECD despre nivelul de cunostinte scolare din toata lumea a aratat ca ei au avut performante excelente la stiinte si matematica, chiar daca venitul pe familie din tara lor este sub media celorlalte tari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )