Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams pierde la Fed Cup. SUA merge in faza finala

Online Sport Online Sport,
Serena Williams pierde la Fed Cup. SUA merge in faza finala

Echipa Statelor Unite s-a calificat in faza finala a Fed Cup dupa un meci dramatic pe teren propriu cu Letonia, scor 3-2. continuă pe Online Sport

FedCup: SUA vs Letonia 2-0 Sofia Kenin si Serena Williams, victorii la simplu

Reprezentativa SUA conduce cu 2-0 in duelul cu Letonia din Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Sofia Kenin campioana la Australian Open) si Serena Williams s-au impus in fata jucatoarelor Anastasija Sevastova si Jelena Ostapenko.

Jaqueline Cristian produce surpriza si castiga la debutul in Fed Cup

Tanara jucatoare Jaqueline Cristian a adus punctul de 2-2 in confruntarea Romania Rusia din Fed Cup, meci disputat la Cluj-Napoca pentru calificarea in faza finala a competitiei.

Programul meciurilor confruntarii Romania Rusia din Fed Cup

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul duelului Romania contra Rusia pentru un loc in faza finala a Fed Cup.

TENIS - FED CUP Atacam Rusia fara principalele arme

Echipa de Fed Cup a tarii noastre se va prezenta la meciul cu Rusia, din Grupa Mondiala, fara principalele jucatoare, in frunte cu numarul doi mondial, Simona Halep. Situatia nu este una fericita pentru capitanul nejucator al echipei, Florin Segarceanu. Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu au renuntat la convocare pentru a se concentra pe turneele WTA in vederea calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Mihaela Buzarnescu este accidentata, iar Sorana Carstea a renuntat de mai mult timp sa mai joace pentru echipa tricolora.

Ce urmeaza pentru echipa de Fed Cup a Romaniei? Ce adversare pot veni dupa infrangerea cu Rusia

Invinsa pentru a doua oara consecutiv in meciul decisiv de dublu, echipa de Fed Cup a Romaniei are timp scurt de regrupare, urmand sa revina pe teren la jumatatea lunii aprilie, pentru a disputa un play-off care va decide daca in 2021 tricolorele vor intra din nou in barajul de calificare la Turneul Final.

Tenis-Fed Cup: Romania a pierdut in fata Rusiei si a ratat calificarea la turneul final (VIDEO)

Romania a ratat, sambata, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, calificarea la turneu final Fed Cup de la Budapesta, co scorul total de 2-3, dupa ce a pierdut ultimul meci, cel de dublu. Astfel, perechea.

Debut sclipitor pentru Jaqueline Cristian in Fed Cup: a tinut echipa in viata cu victoria carierei

Jaqueline Cristian 197 WTA) a castigat punctul care tine echipa de Fed Cup a Romaniei in cursa pentru turneul final de la Budapesta. Aflata la debutul sau in competitia pe natiuni din tenisul feminin si abia ajunsa intre primele 200 de jucatoare ale lumii, mezina echipei lui Florin Segarceanu a invins pentru prima data o sportiva din Top 40 mondial, 7-5, 6-3 cu Veronika Kudermetova 38 WTA). Soarta duelului Romania - Rusia se va decide la dublu.

Romania - Rusia, 1-2 in Fed Cup. Ana Bogdan a fost aproape de o mare victorie in fata Alexandrovei. Schimbare pentru meciul 4

Rusia a revenit la conducerea confruntarii cu Romania din barajul pentru accederea la turneul final Fed Cup de la Budapesta 14-19 aprilie), scor general 2-1, dupa ce Ekaterina Alexandrova 28 WTA) a invins-o dramatic, sambata, pe Ana Bogdan 90 WTA), scor 7-5, 3-6, 7-5. Jaqueline Cristian 197 WTA) ii va lua locul Gabrielei Ruse 166 WTA) pentru ultimul meci de simplu al acestei confruntari, urmand sa o infrunte pe Veronika Kudermetova.

Romania si Rusia sunt la egalitate, dupa prima zi de Fed Cup. Ana Bogdan a invins-o pe Veronika Kudermetova si le-a adus tricolorelor primul punct

Selectionatele feminine de tenis din Romania si Rusia sunt la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a etapei din Grupa Mondiala de Fed Cup. Daca Gabi Ruse a cedat rapid, in doua seturi, Ana Bogdan a castigat cu gr.

Fed Cup: Romania - Rusia 0-1, dupa prima partida

Echipa de Fed Cup a Romaniei este condusa de Rusia cu scorul de 1-0, jucatoarea de tenis Elena Gabri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )